藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6193|回復: 25
打印 上一主題 下一主題

Hutchison?? [複製鏈接]

琴晚上堂無上網 今日一上o黎就唔同晒......
最新會員Hutchison = 和黃代表??  :?:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

仲多左兩個topic 其中一個"和黃答問專區"係咪真係有和黃代表?
我係隱形人  :em19:

原來係Fanstar wychan同和黃傾完後 發覺有需要開多兩版等和黃代表可以同我o地互動討論
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

希望真係會覆啦

我覺得問題先經過"詢問信回應討論版"過濾 再到"和黃答問專區"好d

我都認為有此需要 不是因為要妨礙訊息流通 我只是不想那個無聊人大肆炒作 編故事令人不安.
上次他撒謊說有website 查90%業主不知道碼頭在附近 另外10% 低估了嘈音的影響 我是業主 沒有人問過我 也沒有聽說過這種事
又說甚麼bbs 有業主有甚麼不滿.所以要小心!
另外我想說我不會再上gohome 因為我不想令他"瀏覽人數"增加" 要他在孤獨中死去...

[quote:31fb9977e6="wicyh"]我覺得問題先經過"詢問信回應討論版"過濾 再到"和黃答問專區"好d[/quote]

又來返同一個問題 ~
就係大家想公開嘈 定家事收埋收埋嘈~

網上太過公開 對兩方面係公開地方嘈都唔係咁好
最好有個答辯會 由和黃接見我地業主既代表 問哂一d好有爭議性既問題
最後 咪公開個討論結果俾業主以外既群眾知道

(好多討論會都係咁 final 要有份 report 但中間既過程 無話要 live broadcast)

[quote:2bfca56f32="matthewlee"]我都認為有此需要 不是因為要妨礙訊息流通 我只是不想那個無聊人大肆炒作 編故事令人不安. [/quote]
而我既觀點就係可能有些問題已經在回覆信中有答案 避免重複
仲有"和黃答問專區"加個admin 好d

[quote:92e3ea71a3="saga"][quote:92e3ea71a3="wicyh"]我覺得問題先經過"詢問信回應討論版"過濾 再到"和黃答問專區"好d[/quote]

又來返同一個問題 ~
就係大家想公開嘈 定家事收埋收埋嘈~

網上太過公開 對兩方面係公開地方嘈都唔係咁好
最好有個答辯會 由和黃接見我地業主既代表 問哂一d好有爭議性既問題
最後 咪公開個討論結果俾業主以外既群眾知道

(好多討論會都係咁 final 要有份 report 但中間既過程 無話要 live broadcast)[/quote]

我一直以為果兩個新版係限制區黎既?   :?:

要嘈最好唔好o係"和黃答問專區"度嘈