藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: chitsui
打印 上一主題 下一主題

有無人換左抽油煙機 [複製鏈接]

[quote:8260a08d61="一家四口"]幾錢? 我真係唔記得淨機價幾錢 因為之前舊果部 我覺得本身條喉比較細 同師傅相量過後 而家我加大左條喉 但唔整大D會唔會真係冇咁好 我又唔sure。

果時我除左換抽油煙機 仲一次過整埋個廚柜 整埋廚房隻窗 因為大雨就入水 所以唔記得條數lu。

張相唔知點解UPLOAD唔到 你有須要 歡迎你嚟我度參觀下... PM我 我比個地址你啦 我住一座。[/quote]

哦...原來你連廚櫃都做過... 咁我同老婆再商量下先 如果有需要我就PM你啦. 麻煩晒!  
Rambler Crest Soccer Club

How about GERMAN

大家看看我屋企果部油煙機,系海洋嘎

:zdevil:  :yeah:  h:
歡迎大家系度評論下

我已經換左一部金雅典抽油煙機,同之前原裝個部機d吸力相差好遠,依家媽咪煮飯都唔駛成身汗同油煙,$5888又唔駛改櫥櫃,我覺得都ok呀,我用緊部機個型號係EP-890,我張單上有個網址大家可以上去睇下。www.athens.com.hk

[quote:b060a0a13f="IRISVANESSA"]我已經換左一部金雅典抽油煙機,同之前原裝個部機d吸力相差好遠,依家媽咪煮飯都唔駛成身汗同油煙,$5888又唔駛改櫥櫃,我覺得都ok呀,我用緊部機個型號係EP-890,我張單上有個網址大家可以上去睇下。www.athens.com.hk[/quote]
唔知可唔可以post相睇下 :face13: ...Thx

當然可以將相片同大家分享。
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

THX....

不用客氣,大家隔離鄰舍,有好野當然要分享,佢地有個網址www.athens.com.hk,你有興趣就上去睇下喇,雖然貴左d,但勝在真係專家,唔係sales講一套,做出黎係第二套,完全吻合。

如果你想用番個廚櫃 只有買類似發展商送個款架 BUT D吸力只係好過原發展商個部 所以屋企裝修時 換晒舊業主留低個D包括雪櫃 洗衣機 抽油煙機同廚櫃 我既藍澄新居而家裝修中已有有3個幾星期 因為今次大裝 連地板換晒 厠所包括牆身 地板全部換過晒轉企缸 今次裝修已經用晒我所有積蓄 :roll:

[quote:b90c05db09="IRISVANESSA"]不用客氣,大家隔離鄰舍,有好野當然要分享,佢地有個網址www.athens.com.hk,你有興趣就上去睇下喇,雖然貴左d,但勝在真係專家,唔係sales講一套,做出黎係第二套,完全吻合。[/quote]

請問吸力如何? 用明火煮食吸力足夠嗎?