請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11475|回復: 27

有無人換左抽油煙機 [複製鏈接]

原裝部無力,小巴廣告金雅典EP890 要$5888包拆及裝,有無鄰居用緊?俾D意見呀唔該 :!:

我似有人在此講過已更換,但已忘記誰說了。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我都想換 有冇好介紹?
Rambler Crest Soccer Club

我換左海洋牌抽力好,但比較吵,不知金雅典吵不吵,但兩千多元,長發買的,包安裝,但最大問題就是師傅話排氣喉無法換成鋁喉。
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=10990

[quote:3700df1868="一家大細"]我換左海洋牌抽力好,但比較吵,不知金雅典吵不吵,但兩千多元,長發買的,包安裝,但最大問題就是師傅話排氣喉無法換成鋁喉。
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=10990[/quote]

要唔要拆廚櫃ga?

ocean海洋牌,點解我地知道你的需要?因為我地都系師奶咯~

其實我覺得換油煙機最麻煩就是改位,同清洗特別麻煩,見到果d油煙跡嚇死人!
所以本公司出了一款專為靚太而設,清洗方便,不用大改位的油煙機。現在購買還有重大優惠噢~
還未換的朋友不妨考慮一下~
點解我地知道你的需要?因為我地都系師奶咯~
如有查詢,請電65033099余先生查詢  :em21:

我換左whirpool AUTOCLEAN VC883E 有須要清洗時會有個燈著 提你係時候清潔 到時只要入水(買機時連埋一個膠壺加入埋洗潔精之類既野)按制自動清洗。

[quote:affc6e3e4c="一家四口"]我換左whirpool AUTOCLEAN VC883E 有須要清洗時會有個燈著 提你係時候清潔 到時只要入水(買機時連埋一個膠壺加入埋洗潔精之類既野)按制自動清洗。[/quote]

最好唔好+洗潔精呀!!!會la 爛入面條膠喉ga....我而家用緊呢部lai 到拍拍聲...
whirpool話最好就用花王有支清潔液......綠綠地色既....專係用黎洗廚房用ga....
個名真係唔記得...呢幾日落百佳見到影張相dum上黎先 :

[quote:f34693a09d="一家四口"]我換左whirpool AUTOCLEAN VC883E 有須要清洗時會有個燈著 提你係時候清潔 到時只要入水(買機時連埋一個膠壺加入埋洗潔精之類既野)按制自動清洗。[/quote]

請問幾錢呀? 裝時使唔使拆櫃呀? 可唔可以post d相睇下?

唔好意思 好似太多問題... ops:

[quote:f176165dce="Eddy Lam"][quote:f176165dce="一家四口"]我換左whirpool AUTOCLEAN VC883E 有須要清洗時會有個燈著 提你係時候清潔 到時只要入水(買機時連埋一個膠壺加入埋洗潔精之類既野)按制自動清洗。[/quote]

請問幾錢呀? 裝時使唔使拆櫃呀? 可唔可以post d相睇下?

唔好意思 好似太多問題... ops:[/quote]

幾錢? 我真係唔記得淨機價幾錢 因為之前舊果部 我覺得本身條喉比較細 同師傅相量過後 而家我加大左條喉 但唔整大D會唔會真係冇咁好 我又唔sure。

果時我除左換抽油煙機 仲一次過整埋個廚柜 整埋廚房隻窗 因為大雨就入水 所以唔記得條數lu。

張相唔知點解UPLOAD唔到 你有須要 歡迎你嚟我度參觀下... PM我 我比個地址你啦 我住一座。