藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3931|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

給所有可愛的藍澄灣狗狗~~Facebook Group開左喇... [複製鏈接]

我在FACEBOOK開了一個名為"Rambler Crest's Dog Dog Friends"的 Group 歡迎各位有養狗狗GE鄰居加入 大家認識認識 傾0下計 得閒一齊去玩啦~~

如果有認識其他鄰居有養狗 但係無上呢個FORUM GE 都話比佢地知FACEBOOK有個GROUP啦~~

JOIN左啦

我都join咗la.. :yeah:
:yeah: :yeah: :yeah:

雖然有d小人之心 但小心比d唔應該的人入 group  h:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:ae8fcb94c1="diedsee"]雖然有d小人之心 但小心比d唔應該的人入 group  h:[/quote]

個GROUP都係用來聯誼之嘛 又唔係要做乜....如果真係有D人無聊到咁 搵隻狗狗來扮係養狗鄰居 真係阻都阻唔到 由得佢地啦!!!哈哈!!

你JOIN左未???

[quote:b0a1f21ea0="Tomato"][quote:b0a1f21ea0="diedsee"]雖然有d小人之心 但小心比d唔應該的人入 group  h:[/quote]

個GROUP都係用來聯誼之嘛 又唔係要做乜....如果真係有D人無聊到咁 搵隻狗狗來扮係養狗鄰居 真係阻都阻唔到 由得佢地啦!!!哈哈!!

你JOIN左未???[/quote]

冇狗唔join得架? :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

原來你又帶狗狗去彭福呀, 下次一齊去啦, 我叫架van去的

tomato 佢地有車去的。
其實我都未帶過狗狗去彭福呀,聽日小試牛刀,去下城門水塘先!

7# simonw0711

下次可以一齊去0Y!我地差不多個個星期都去0架!

8# annieannie

去啦去啦.....真係好好玩, 香港無乜地方有咁大草地比狗狗玩, 就算無養狗0個D family都帶埋小朋友一齊去, 唔會歧視我地, 隻隻狗都玩得好開心0架!如果你有興趣去, 車埋你一齊去啦~