藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3693|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

我都係準業主 [複製鏈接]

大家好!
我都係準業主,買左3座的。大約3月頭收鎖匙。

這裡好像有點冷清啊?想問是否大家都好滿意RC呢?這裡好不好住?
:?:

請各位多多指教~

Welcome here was hot before.   But now the people here become old.
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Welcome! Which flat do you buy?

我都算系新業主~ 住左幾個月~  暫時來說 呢度靜靜地幾好住呀

最終可以註冊入到呢個論壇啦~ :em01:

買呢度之前我都系呢度看了很多東西呀~ 最近先註冊成功~

第一個留言來ga    

大家好~
我大約3月頭收鎖匙,大約4至5月先搬到入來~
好想快D收樓呀 !  

歡迎 rcwing & onlineeric

呢度無以前咁熱鬧
一來由 04 年入伙到而家 好多題目都討論過了 你可以用下 search 功能睇下搵唔搵到想睇的資料

另一個角度睇係好事 即係大家都安居樂業 專心為生活奔波中

如果屋苑成日出大件事 要大家一齊走出來大事宣揚 咁就多問題喇

平淡就是幸福 ~

少左搞聚會就係真既
唔知係咪係真係經濟差左 定係多左人有左小寶寶要照顧 無乜活動

[quote:f29ccf8ac4="saga"]歡迎 rcwing & onlineeric

呢度無以前咁熱鬧
一來由 04 年入伙到而家 好多題目都討論過了 你可以用下 search 功能睇下搵唔搵到想睇的資料

另一個角度睇係好事 即係大家都安居樂業 專心為生活奔波中

如果屋苑成日出大件事 要大家一齊走出來大事宣揚 咁就多問題喇

平淡就是幸福 ~

少左搞聚會就係真既
唔知係咪係真係經濟差左 定係多左人有左小寶寶要照顧 無乜活動[/quote]

係因為初入伙,間屋乾乾淨淨,見得下人,依家住左咁耐,成屋亂七八糟,唔敢見人! :mrgreen:

[quote:fd487aea35="grassman"]

係因為初入伙,間屋乾乾淨淨,見得下人,依家住左咁耐,成屋亂七八糟,唔敢見人! :mrgreen:[/quote]

以上意見不代表所有藍澄灣業主網住戶之立場  :

hello 我樓上有人裝修緊 唔通係你?  :

[quote:1b0d980d33="saga"][quote:1b0d980d33="grassman"]

係因為初入伙,間屋乾乾淨淨,見得下人,依家住左咁耐,成屋亂七八糟,唔敢見人! :mrgreen:[/quote]

以上意見不代表所有藍澄灣業主網住戶之立場  :[/quote]

You mean your flat 仲好整齊,隨時歡迎我們? :zdevil: