藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4209|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

牆腳線... [複製鏈接]

您覺得磚地係唔係應該用磚做牆腳線ar???
匿名  發表於 2003-7-21 15:28:05

Re: 牆腳線...

[quote:9039218006="IWAT"]您覺得磚地係唔係應該用磚做牆腳線ar???[/quote]
我估應該係...

[quote:c066b9bb0e="firefire"][quote:c066b9bb0e="IWAT"]您覺得磚地係唔係應該用磚做牆腳線ar???[/quote]
我估應該係...[/quote]

應該用木~ 其實用木腳線都好好睇
見過鬼就唔怕黑啦~

磚跟磚
木跟木最好

其實選地磚有沒有牆腳線我忙記問發展商.

木同地磚都係木地腳線d職員講既 :twisted:

[quote:8908d99081="Fai&Carol"]木同地磚都係木地腳線d職員講既 :twisted:[/quote]

d職員都係咁同我講
2座A - original \"M&J\"

[quote:c57857c9a8="Maggie&Johny"][quote:c57857c9a8="Fai&Carol"]木同地磚都係木地腳線d職員講既 :twisted:[/quote]

d職員都係咁同我講[/quote]

咁咪好怪...
重有佁牆腳線d色好似唔係咁夾... 同好似太細...

[quote:e365a7f6b3="IWAT"][quote:e365a7f6b3="Maggie&Johny"][quote:e365a7f6b3="Fai&Carol"]木同地磚都係木地腳線d職員講既 :twisted:[/quote]

d職員都係咁同我講[/quote]

咁咪好怪...
重有佁牆腳線d色好似唔係咁夾... 同好似太細...[/quote]

睇落其實都唔算怪~ 怪就怪在 d 牆腳線好"幼"
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:7cd6350b81="dracula"]

睇落其實都唔算怪~ 怪就怪在 d 牆腳線好"幼"[/quote]

係ar係ar... 太"幼"...