藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3953|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

Roof of RC [複製鏈接]

[quote:edf4ff4fc7="Ha&Kui"][quote:edf4ff4fc7="貓貓仔&貓貓女"][quote:edf4ff4fc7="Teresa&Fai"]我諗天台係咪應該冇光環呢.........因為天台係賣比人喎............[/quote]
喵~
乜野光環呀??  :?:[/quote]

我估係頂燈zN.  而家好多新樓都有 有d仲會變色.[/quote]

會變色:?: 好 leung 咩...

[quote:fee36beeab="Ha&Kui"][quote:fee36beeab="wychan"][quote:fee36beeab="Ha&Kui"][quote:fee36beeab="貓貓仔&貓貓女"][quote:fee36beeab="Teresa&Fai"]我諗天台係咪應該冇光環呢.........因為天台係賣比人喎............[/quote]
喵~
乜野光環呀??  :?:[/quote]

我估係頂燈zN.  而家好多新樓都有 有d仲會變色.[/quote]

會變色:?: 好 leung 咩...[/quote]

係呀 都會軒頂燈 好似中環中心外牆d燈咁 會變色架.[/quote]

會變色的東西我第一時間就諗起大陸那些煙花球了....