藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

長青硬地晨操 - Jan 18 (09:00am) [複製鏈接]

[quote:0ddbc0f105="Eddy Lam"][quote:0ddbc0f105="EpSon"]對手得番4個...
要取消了.[/quote]

咁我地係咪照去搓下波當晨運呀?[/quote]

I'm OK!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:fc4bd33960="Eddy Lam"][quote:fc4bd33960="grassman"][quote:fc4bd33960="Eddy Lam"][quote:fc4bd33960="EpSon"]對手得番4個...
要取消了.[/quote]

咁我地係咪照去搓下波當晨運呀?[/quote]

I'm OK![/quote]

好...玩射9碼 輸左請食早餐... h:[/quote]

9碼Too simple 射30碼,唔准地波!

[quote:1356a01c25="vincent"]不如去理呢場得去得吾得?(加埋EsponFriend's)
17-1-09星期六下午有場(硬地)
(銅鑼灣加路連山道近保良局"電訊盈科Club")2:00-4:00pm帶(藍衫及白衫Both)
我去不到去到找呀華OK!你們踢過的呀華
有無人報名(16-1-09  4:00pm要覆)
泊車可泊南華會

最好有7個或以上[/quote]

想去,但驚冇態,又驚唔夠人!

[quote="肥度"][quote="grassman"][quote:25985db78e="Eddy Lam"][quote:25985db78e="grassman"][quote:25985db78e="Eddy Lam"]好...玩射9碼 輸左請食早餐... h:[/quote]

9碼Too simple 射30碼,唔准地波![/quote]

...係咪無人守龍....[/quote]

冇,但可加人場!

Eddy 帶波呀!

[quote:6d4e4a4f84="Eddy Lam"]今朝好好玩 下次再玩過~  :mrgreen:[/quote]

射極都唔入,有乜好玩! :em05:

下星期日都去!

Jan 25!