藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2434|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

BB Poster [複製鏈接]

想問你地知唔知邊度有得買bb poster呀? 我已經行過 廟街﹑女人街... 彌敦道一帶... 都唔覺有... 以前唔需要時候好似成日見到... 而家想買就搵唔到!!!! 你地知唔知邊度有呀????  唔該晒!

Cel

荃灣南豐中心(新之城)有間賣bb用品的店舖有得賣,

旺角、油麻地夜晚的彌敦道銀行門口。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:2f2bcea1b4="grassman"]旺角、油麻地夜晚的彌敦道銀行門口。[/quote]

係咪好夜先有架... 我試過around 10:30pm 都唔覺呀!!!!

Cel

[quote:e17db73de7="abo&keung"]荃灣南豐中心(新之城)有間賣bb用品的店舖有得賣,[/quote]

Thanks!!! let me go & see see la ...

btw... 你 bb 好得意呀!!!!

Cel

[quote:de3aff6c37="Cal & Cel"][quote:de3aff6c37="abo&keung"]荃灣南豐中心(新之城)有間賣bb用品的店舖有得賣,[/quote]

Thanks!!! let me go & see see la ...

Cel
[/quote]
張相其實係3年前影,
相中bb己經係一個姐姐了。

[quote:9b54c49815="abo&keung"][quote:9b54c49815="Cal & Cel"][quote:9b54c49815="abo&keung"]荃灣南豐中心(新之城)有間賣bb用品的店舖有得賣,[/quote]

Cel
[/quote]
張相其實係3年前影,
相中bb己經係一個姐姐了。[/quote]

嘩! 3年前啦... 咁你要update啦!!!!  :  :  :

Cel

係呀! 晚上彌敦道銀行門口有掛上陳年bbPoster 新潮的還有捲筒。 係咁啦! 您需要時又搵唔到 您唔需要時偏偏成日見 大家再留意吓啦!