藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

週年版聚 暨 鄰居搬遷 - 最後更新 [複製鏈接]

多謝朱生既安排呀 ~ 唔該晒呀 ^_^
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

YEAH~~~~~唔該晒!!

今天天氣 呵!呵!呵! 藍天白雲 希望明天都是這樣..... BBQ 好緊張啊!  :zdevil: 今晚一定睡不著 好像小學生去旅行的心情呢!  :yeah:

[quote:aa39cfbc57="kitty&Raymond"]今天天氣 呵!呵!呵! 藍天白雲 希望明天都是這樣..... BBQ 好緊張啊!  :zdevil: 今晚一定睡不著 好像小學生去旅行的心情呢!  :yeah: [/quote]

:nowords:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

今日天氣很不錯 藍天白雲 最適宜......BBQ :em19: 啦! :yeah:

真係好開心呀! 燒烤場好似打風 好刺激! 好熱鬧啊! 又有好多嘢玩添...... :em17: 最後又到深井食糖水.  :em19:  Jeffrey幾時有相睇呀? 係咪又要私下收相呢?  :em03: 上次西貢遊船河一直都未收到呀!  :poor:

[quote:ba91ac5c92="kitty&Raymond"]真係好開心呀! 燒烤場好似打風 好刺激! 好熱鬧啊! 又有好多嘢玩添...... :em17: 最後又到深井食糖水.  :em19:  Jeffrey幾時有相睇呀? 係咪又要私下收相呢?  :em03: 上次西貢遊船河一直都未收到呀!  :poor: [/quote]

可惜時間太短,大家好似燒左無耐就話已經十點幾,雖然都去埋食糖水,不過覺得時間好似過得好快  :poor: 。如果下次攪既時候,可以時間長少少就好喇  h: !

係到再次吾該 (排名不分先後) Robert、Andy、Patrick、Dracula、Hales 、Eltan 同 Bobby 幫手安排及接載咁多位鄰居,非常感激。 :em14:  :em14:

今次既相影得吾係好多,所以已經算攪掂左,不過你要 album 形式 定係 "一張張相" 獨立咁收?Anyway,Album 已經整好,"獨立咁收" 就要安排一下,等等。

不過上次既 "西貢遊船河" 係幾時既事,我好似無乜印象  :nowords: ,可吾可以話比我知 "年月日" 大概係乜?等我搵搵。 h:

可惜始終緣慳一面,赶不到來,抱歉!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

開心既時間係過得好快~~~ 可能太耐冇聚了~~~
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

係啦! 係啦! 快樂不知時日過.  我們也非常感激Robert、Andy、Patrick、Dracula、Hales 、Eltan 同 Bobby (排名不分先後) 幫忙安排及接載,好讓我們不用為交通而傷腦筋及照顧我們出入,不會受寒風入浸. :em11:

Album又好 一張張又好 您安排啦!  :em11:

哎呀! "西貢遊船河" 咁都唔記得? 2006年9月17日嗎? :poor:

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=9161

[quote:3422ba4001="Jeffrey & Shirley"][quote:3422ba4001="kitty&Raymond"]真係好開心呀! 燒烤場好似打風 好刺激! 好熱鬧啊! 又有好多玩添...... :em17: 最後又到深井食糖水.  :em19:  Jeffrey幾時有相睇呀? 係咪又要私下收相呢?  :em03: 上次西貢遊船河一直都未收到呀!  :poor: [/quote]

可惜時間太短,大家好似燒左無耐就話已經十點幾,雖然都去埋食糖水,不過覺得時間好似過得好快  :poor: 。如果下次攪既時候,可以時間長少少就好喇  h: !

係到再次吾該 (排名不分先後) Robert、Andy、Patrick、Dracula、Hales 、Eltan 同 Bobby 幫手安排及接載咁多位鄰居,非常感激。 :em14:  :em14:

今次既相影得吾係好多,所以已經算攪掂左,不過你要 album 形式 定係 "一張張相" 獨立咁收?Anyway,Album 已經整好,"獨立咁收" 就要安排一下,等等。

不過上次既 "西貢遊船河" 係幾時既事,我好似無乜印象  :nowords: ,可吾可以話比我知 "年月日" 大概係乜?等我搵搵。 h:[/quote]