藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

週年版聚 暨 鄰居搬遷 - 最後更新 [複製鏈接]

[quote:34e50d312b="女"]Milk

我想問係咪架小巴直接會到目的地,唔使行架?
唔好意思,因為我要帶埋個囡,所以問清楚d.. :detective
Milk,咁你會幾點到呀?大約幾點走?

http://www.yl.com.hk/TLC/map.htm[/quote]

要行 「於大欖涌巴士站(海員訓練學校)下車,步行數分鐘就到」條LINK都有介紹,不如妳再睇多次呀~

我地就一定4點後,至於正確時間就要睇阿仔喇,因為佢食完粥要'訓'o下(幾識嘆) :em04:
:em09:

count us in please.

12. Jeffery & Shirley
34. Hales Bikbark
56. Frank<-(阿仔) Robert & Milk ...................
78. Andy & Connie
910. B女 Billy & Surwina
1112. Saga & Ice
13. leemoksau
14. H&H x 1
15-17. John's family ( 大約 16:00 後 )
18. GM (大約 18:00 後)
19. Dracula 7點後
20 21 Tomato & Bobby + 樂樂比比 (我地約4點到..會早d離開)
2223 Solskjaer 一家四口
2425 Patrick+仔仔
2627 Kitty&Raymond

仲有幾日就到期,希望各鄰居盡量抽到時間一齊去就快 D 報名啦!

好吸引wor 但我隻佬果日要返工 (就嚮bbq 場附近) 但我又冇能力帶晒兩個百厭仔...
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:74a23f4c00="diedsee"]好吸引wor 但我隻佬果日要返工 (就嚮bbq 場附近) 但我又冇能力帶晒兩個百厭仔...[/quote]

叫你隻佬帶埋兩隻狗返工,當妳o係燒烤場玩到咁上下就call佢接妳,安排係咪好好呢~ :
:em09:

[quote:57d3a2f9d0="milk"][quote:57d3a2f9d0="diedsee"]好吸引wor 但我隻佬果日要返工 (就嚮bbq 場附近) 但我又冇能力帶晒兩個百厭仔...[/quote]

叫你隻佬帶埋兩隻狗返工,當妳o係燒烤場玩到咁上下就call佢接妳,安排係咪好好呢~ :[/quote]

果然係好提議~~~ :em12:  :em12:

[quote:a05ef3d13c="Tomato"][quote:a05ef3d13c="milk"][quote:a05ef3d13c="diedsee"]好吸引wor 但我隻佬果日要返工 (就嚮bbq 場附近) 但我又冇能力帶晒兩個百厭仔...[/quote]

叫你隻佬帶埋兩隻狗返工,當妳o係燒烤場玩到咁上下就call佢接妳,安排係咪好好呢~ :[/quote]

果然係好提議~~~ :em12:  :em12:[/quote]

呢個好提議都要同我隻佬傾傾先 ops:

請大家請盡快決定,最後今天。

喂喂 因為我隻佬0個日要返工 要45 點先放工....我地要5點過後先入到來喇...

sorry 遲左... 果日應該嚟唔到...