藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2622|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

樓下大家樂後門...有老鼠 !! [複製鏈接]

:evil:  最緊開埋間一粥麵之後... 後面多左好多老鼠 ... 點算  :em03:

叫管理處向大家樂洗多D地

Re: 樓下大家樂後門...有老鼠 !!

[quote:31f9c7f181="肥度"]:evil:  最緊開埋間一粥麵之後... 後面多左好多老鼠 ... 點算  :em03:[/quote]

唔係呀化?!!  :em07:
Rambler Crest Soccer Club

Re: 樓下大家樂後門...有老鼠 !!

[quote:8ff63d4f17="肥度"]:evil:  最緊開埋間一粥麵之後... 後面多左好多老鼠 ... 點算  :em03:[/quote]

哎呀! 係真唔係呀? 我最怕就係老x 之前都聽過屋苑內有老x 好彩幾年來都沒有遇過 我都唔想見到佢哋 如果唔係一定會有陰影 勁投訴管理處. :x  :em20:  :evil:

快啲報料 邊度有老x呀? 我哋要加倍小心!! 一般放假(星期六日) 不論早晚 我哋都喜歡行出行入(RC to Maritina Square) 都......無見過老x嘅!  :em03: 真係唔想遇上它呢! :em07:  :HIT:  :em13: