藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Cal and Cel
打印 上一主題 下一主題

影音組合優惠 [複製鏈接]

係10 Oct 03 成報經濟版 我試過上成報個網 不過唔見啊!!

不過如果係諗住買plasma的話我會選買wega

How about Panasonic ? built-in tuner & 4000:1 喎 ! :roll:
Simpsons

上個星期去咗海運嗰間中原睇影音器材 佢哋好似樣樣產品都話有discount咁 exactly $ 唔記得 不過Sony嘢就一定平過RC’s offer!!

咁我想問吓你哋會係邊度買影音器材呢?   :?: 百老匯?? 豐澤?? 中原?? 請指教!!

[quote:2a349f22c9="Cal & Cel"]上個星期去海運間中原睇影音器材 佢好似樣樣產品都話有discount咁 exactly $ 唔記得 不過Sony就一定平過RC’s offer!!

咁我想問你會係邊度買影音器材呢?   :?: 百老匯?? 豐澤?? 中原?? 請指教!!
[/quote]

豐澤或中原視乎我要的model有無貨和價錢

想買個Onkyo A/V Receiver
http://www.onkyo-intl.com/produc ... tx-sr501/index.html
不過最頭痛是買speaker
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

Re: 影音組合優惠

[quote:c5160b4210="Teresa&Fai"][quote:c5160b4210="Cal & Cel"]前幾日睇報紙話藍澄灣新舊業主均可以85折購買Sony 影音產品,包括Sony Plasma WEGA 42 / DVD家庭影院組合及多功能音響。我仲打電話去問詳情,佢話遲d會出信通知各業主。你會唔會考慮呀???[/quote]

係邊度可以睇多d資料呀??????[/quote]

http://www.sony.com.hk/Electronics/promotion/ramblercrest/

Panasonic 都幾好架劃面精緻色彩飽和及高亮度有 1000 cd/m 對比: 4000:1
色階: 10億7千萬色 佢可支援HDTV數位視訊(1080i/720p/525p)
不過我就鍾意Sony Wega 個外型多D啦雖然冇Panasonic 咁勁不過都ok 啦如果要求唔係咁高的話

[quote:3fe4fb5f4d="Tabo"]Panasonic 都幾好架劃面精緻色彩飽和及高亮度有 1000 cd/m 對比: 4000:1
色階: 10億7千萬色 佢可支援HDTV數位視訊(1080i/720p/525p)
不過我就鍾意Sony Wega 個外型多D啦雖然冇Panasonic 咁勁不過都ok 啦如果要求唔係咁高的話[/quote]

請問你係唔係新member黎架 :?: if yes  :em12: 歡迎你呀 :mrgreen: 你個logo picture好得喎 :em11:

係呀!我係新member嚟架我最近先知rc有個業主網請多多指教

今期選擇月刊是介紹家庭影院影音組合及plasma 電視 可以參考一下