藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Cal and Cel
打印 上一主題 下一主題

影音組合優惠 [複製鏈接]

[quote:83fc5efd1b="bunnud"]有姿勢冇實際貴又貴過人渣又渣過人[/quote]
學我學我.... :em12:
家途四壁.....全屋乜都冇就冇得比較了~~~~ :em12:  :em12:

我屋企一件Sony產品都冇(除左PS2之外都係因為WE先買咋)

[quote:38f965704e="wicyh"]TV ok 喎[/quote]

TV我會揀Panasonic :em11:  :em11:  :em11:

Panasonic 畫王時期就好 依家我諗 Sony 同 Toshiba 好 d.  :roll:
Simpsons

Tau超正啊!!!

若果大家睇戲係想轟隆轟隆一翻買邊個牌子無咩所謂若果要聽靚聲聽歌就唔好買Sony. :wink:

實情假如只係普普通通聽歌仔既話 實在唔需要買咁貴呢O的野........
特別係我覺得如果你買3XXX幾蚊既機 同5XXX既機 同7XXX既機
人耳都唔係咁分得到邊隻好O的....覺得好o的既話我覺得係因為心理因素多O的...

[quote:06dc14eae8="hales"]實情假如只係普普通通聽歌仔既話 實在唔需要買咁貴呢O的野........
特別係我覺得如果你買3XXX幾蚊既機 同5XXX既機 同7XXX既機
人耳都唔係咁分得到邊隻好O的....覺得好o的既話我覺得係因為心理因素多O的...[/quote]
咁樣要做個測試俾你試3部機但唔講俾你知部係邊部機播就會無左心理因素影響.

Re: 影音組合優惠

[quote:e8e4eb6bf0="Cal & Cel"]前幾日睇報紙話藍澄灣新舊業主均可以85折購買Sony 影音產品,包括Sony Plasma WEGA 42 / DVD家庭影院組合及多功能音響。我仲打電話去問詳情,佢話遲d會出信通知各業主。你哋會唔會考慮呀???[/quote]

係邊度可以睇多d資料呀??????

要100hz 逐行掃瞄 解像度不用個千 那一部就未決定 plasma 太貴 不過卻可以令客廳太很多... 要那種好呢?
影院打算用ONKYO Liverpool L-MS5AX