藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

高清機頂盒一問 [複製鏈接]

我是跟上兩個星期RC信箱的廣告買的,是8仔HD2008,都幾OK!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:f8b26f6733="kk-in-hk"][quote:f8b26f6733="grassman"]我是跟上兩個星期RC信箱的廣告買的,是8仔HD2008,都幾OK![/quote]
請問大概多少錢? Thanks![/quote]

$1600有找 連送貨+安裝!

[quote:8a8aa96892="diedsee"]我想問有冇人知用3色線同 HDMI 線有冇分別 ga?[/quote]

我部電視冇HDMI輸入,唯有用色差線頂著檔,聽說用HDMI線畫質會靚D,但聲音音量不足。

[quote:d8b86a25e6="diedsee"][quote:d8b86a25e6="grassman"][quote:d8b86a25e6="diedsee"]我想問有冇人知用3色線同 HDMI 線有冇分別 ga?[/quote]

我部電視冇HDMI輸入,唯有用色差線頂著檔,聽說用HDMI線畫質會靚D,但聲音音量不足。[/quote]
咁係唔係都可以睇高清呢?[/quote]

都算係高清,at least所有台都無雪花飄飄.