藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3826|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

你地鍾唔鍾意研究晶石 寶石咁? [複製鏈接]

我鍾意睇 亦會因應佢地既用處而買埋身邊既親人朋友.

鍾意呀.. 我鬼鍾意添 :em04:

咩野晶石都有佢特別用途,但係靚既好鬼貴呢 。

[quote:b8b364507d="FD"]鍾意呀.. 我鬼鍾意添 :em04:

咩野晶石都有佢特別用途,但係靚既好鬼貴呢 。[/quote]

係 無乜可能買到又平又靚既~
最近我想買白晶簇 但又 afford 唔起太貴既. 有 d 苦惱  :roll:

[quote:1f437deed8="Ice"][quote:1f437deed8="FD"]鍾意呀.. 我鬼鍾意添 :em04:

咩野晶石都有佢特別用途,但係靚既好鬼貴呢 。[/quote]

最近我想買白晶簇 但又 afford 唔起太貴既. 有 d 苦惱  :roll:[/quote]

咁..你可以揀細束一點咪平d 囉,行多兩間搵下,記得要小心檢查晶簇尖完整大支至買喎。 :

[quote:666e7d48d9="FD"][quote:666e7d48d9="Ice"][quote:666e7d48d9="FD"]鍾意呀.. 我鬼鍾意添 :em04:

最近我想買白晶簇 但又 afford 唔起太貴既. 有 d 苦惱  :roll:[/quote]

咁..你可以揀細束一點咪平d 囉,行多兩間搵下,記得要小心檢查晶簇尖完整大支至買喎。 :[/quote]

我拎白晶簇黎幫其他晶石做淨化 會唔會唔係咁好呢?

[quote:848de73f9a="Ice"][quote:848de73f9a="FD"][quote:848de73f9a="Ice"][quote:848de73f9a="FD"]鍾意呀.. 我鬼鍾意添 :em04:

咁..你可以揀細束一點咪平d 囉,行多兩間搵下,記得要小心檢查晶簇尖完整大支至買喎。 :[/quote]

我拎白晶簇黎幫其他晶石做淨化 會唔會唔係咁好呢?[/quote]

水晶簇除幫晶石净化外放在電視機附近能防輻射只要大半個月左右將水晶簇用水冲乾凈就得了係幾好既
目只近觀心能望遠

聽講最勁的水晶係......big 西.....
仲好貴...
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:bb54d2343b="dick&queenie"]聽講最勁的水晶係......big 西.....
仲好貴...[/quote]

之前見過一條碧璽既鍊 真係好靚架~

ICE
「白晶簇」當然可以用作淨化其他晶石的,它的能量場非常廣闊、活躍,用途真是很多呢~~它還可以淨化附近地方的氣場。

[quote:695c77a1c9="Ice"][quote:695c77a1c9="dick&queenie"]聽講最勁的水晶係......big 西.....
仲好貴...[/quote]

之前見過一條碧璽既鍊 真係好靚架~ [/quote]

碧茜係屬於水晶界中既貴族 所以係好貴o架~~~~~~