藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2766|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[足球] 歐聯利物浦「烏龍波」 車路士逼和1比1 [複製鏈接]

親愛的利物浦球迷,我原本想了一些說話要寫下來,但最後我都把它省略了.... :zdevil:

歐洲聯賽冠軍盃    4強首回合,利物浦    主場在補時被車路士    逼和1比1。

利物浦在上半場憑古治的入球領先,但在下半少補時階段,懷斯的「烏龍波」助車路士扳平。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

果球點睇都冇理由唔係用腳去清個波...... :evil:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

Re: [足球] 歐聯利物浦「烏龍波」 車路士逼和1比1

[quote:d3a0a28ac5="grassman"]親愛的利物浦球迷,我原本想了一些說話要寫下來,但最後我都把它省略了.... :zdevil:

歐洲聯賽冠軍盃    4強首回合,利物浦    主場在補時被車路士    逼和1比1。

利物浦在上半場憑古治的入球領先,但在下半少補時階段,懷斯的「烏龍波」助車路士扳平。
[/quote]
領隊係唔係想話: 次回合利物浦必須取得入球才有機會進入加時戰或是淘汰對手打入決賽。不過利物浦近數季在歐聯作客史丹福橋球場均無法取得入球而回,看來利物浦今季要四強止步。

[quote:d16e3c927f="Billy"]果球點睇都冇理由唔係用腳去清個波...... :evil:[/quote]
我諗當時懷斯心諗: 自己冇右腳,用頭清點都穩陣d啦。

http://soccer.rubbishman.net/clip.php?action=play&cid=1992

Riise's monthly salary : £139634 = HK$ 2090000

Dairy Salary: HK$ 2090000/30days = 每日70萬人工

睇下段片,睇下呢個數字,唔該專業D啦!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

你地唔知O架喇~ 佢當時突然間記起自己買O左1:1波膽所以......佢得O左~
話時話佢又頂得幾靚喎~ :mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~