藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5210|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

急>附近邊度有夜診睇 ? [複製鏈接]

:dead:

葵芳運動場隔離都有幾間。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

先生! 你冇事嘛?  :face13:
見過鬼就唔怕黑啦~

流感! :em03:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

政府夜間門診:
最近距離有
青衣長康普通科門診診所
新界青衣長康邨長康商場三樓

遠少少有
戴麟趾夫人普通科門診診所
荃灣沙咀道213號

不過記得政府門診要先到門診登記,之後再用電話預約

詳細資料及有關其他地區夜間門診,可瀏覽以下網站:
http://www.ha.org.hk/hesd/nsapi/?MIval=ha_view_content&c_id=133916&know_chg=FALSE

嘩!肥仔你好長細呀!
:em09:

我等吾到啦...最後入左急政室...
衰..食錯野....

[quote:2f5f8efcb5="肥度"]我等吾到啦...最後入左急政室...
衰..食錯野....[/quote]

咁大鑊呀? 有冇賴到一褲都係呀? :
仲有你食o左D咩呀? :detective
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:4faf80730b="milk"]嘩!肥仔你好長細呀![/quote]

真係幾 長細 喎
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:228e6887fb="dracula"][quote:228e6887fb="肥度"]我等吾到啦...最後入左急政室...
衰..食錯野....[/quote]

咁大鑊呀? 有冇賴到一褲都係呀? :
仲有你食o左D咩呀? :detective[/quote]

應該唔會食左d一褲都係o既...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)