藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2212|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

rc club house [複製鏈接]

大家好呀... 我係12尾新搬到的 想問下呢 有冇人在rc club house嗰個meeting room 開過生日會呀 因為4月頭係我仔仔-樂樂2yrs 生日呀. 因為屋企細. 想在club house 叫到會. 唔知環境如何呢 請問有冇啲相睇吓呀... 而且要幾錢呀... 係唔係要入左club house 會先book得呢?? 好多好多問題呀... 哈哈.... 請有時間比啲料我呀.... 多謝幫忙

多功能廳1
官方照片

多功能廳1,備有兩張大圓桌,可容納24位賓客,另場地備有一套DVD機、錄影機、天花揚聲器、投射器及螢幕以供宴會、派對或會議之用。
廳1及廳2可貫通或獨立租用。

多功能廳2
 官方照片
多功能廳2備有1張大圓桌,可容納12位賓客,供會員作派對或宴會之用。
廳1及廳2可貫通或獨立租用。

收費:
每一功能廳$100/小時

預約及付款方法︰
14天內致電或親臨會所預訂設施並於使用設施3天前以八達通或支票支付金額作實。

可供租用時段:
上午七時至晚上十時

如要租用多功能廳,必須要成為會員。

會籍收費及預訂設施細則:
http://rc.hps.com.hk/web/clubhouse/uch01003.asp

另附上當年拍攝多功能廳1的相片,給閣下參考之用。
其實閣下入會後,可進場參觀一下,才作決定。 :wink:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

如果再唔夠用 租埋隔離個廚房都得 全部相連架 我之前都係咁 放下雜物、洗下野都方便D 而且如果小朋友多就要預埋地方比佢地玩遊戲 冇理由全部坐定定唔郁架馬

thanks 哂你們我資料呀... 係唔係一定要入會才可booking呀. 另請問booking時間有冇19:00-21:00.
因為大多數都想食晚上... 請幫忙.

[quote:93bd1ab428="一家四口"]如果再唔夠用 租埋隔離個廚房都得 全部相連架 我之前都係咁 放下雜物、洗下野都方便D 而且如果小朋友多就要預埋地方比佢地玩遊戲 冇理由全部坐定定唔郁架馬 [/quote]

[quote:c5e39f6377="莊生bb"]thanks 哂你們我資料呀... 係唔係一定要入會才可booking呀. 另請問booking時間有冇19:00-21:00.
[/quote]
無錯!係會員先可以 booking,而時間方面係可以自由選擇!

[quote:ff85757843="Jeffrey & Shirley"][quote:ff85757843="莊生bb"]thanks 哂你們我資料呀... 係唔係一定要入會才可booking呀. 另請問booking時間有冇19:00-21:00.
[/quote]
無錯!係會員先可以 booking,而時間方面係可以自由選擇![/quote]唔該哂各位 還有一樣呀. 請問有冇人已是會員呢. 想借會員証在4月頭租meeting  1呀... 請問有冇人可幫忙呢??thanks