藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

大家有咩數碼相機 [複製鏈接]

[quote:368d1b5a66="dick&queenie"]咪係....成四k....
不過之前用人用過s30....話好食電。要買多舊backup...。
另外,鐘唔鐘意影相,之前會展好多itu -showgame show.....。
我實去影show-girl。
不過D相就唔比得女友睇,如果吾係實比佢delete哂。[/quote]
你影完俾一份我幫你做Backup咪可以俾你女友睇lor. :em04:  :em12:

[quote:acf8bcd02e="Agnes&Henry"]你地冇人用 sony....

我個部係Sony P5....[/quote]
Sony P5 個LCD夠唔夠光?

嘩你地都好專業Wor我左手邊幅相係用我Casio QV-R4影的地點係半月灣部機係一年前買係保養期届滿前一天入廠到而家仍未拎翻 :em01: 現借用朋友的Olympus C750 10x Optical zoom真係好正不過部機zoom的動作較慢人手補光時無論在P/ASM/Auto唔係次次可以開到閃光燈.點解呢?有無朋友知道?

[quote:87c46fed29="FD"][quote:87c46fed29="Solskjaer"]嘩你地都好專業Wor我左手邊幅相係用我Casio QV-R4影的地點係半月灣部機係一年前買係保養期Y仴‵e一天入廠到而家仍未拎翻 :em01: 現借用朋友的Olympus C750 10x Optical zoom真係好正不過部機zoom的動作較慢人手補光時無論在P/ASM/Auto唔係次次可以開到閃光燈.點解呢?有無朋友知道?[/quote]

C-750係佢機背近頂位置有個手制,一粒細細地灰色凸出黎,你要o禁開個燈仔彈起左至會閃架,用完就o禁翻低。 :wink:[/quote]
我當然有噤啦當時閃光燈係外露架啦.

[quote:ae029723f8="bunnud"][quote:ae029723f8="Solskjaer"]嘩你地都好專業Wor我左手邊幅相係用我Casio QV-R4影的地點係半月灣部機係一年前買係保養期届滿前一天入廠到而家仍未拎翻 :em01: 現借用朋友的Olympus C750 10x Optical zoom真係好正不過部機zoom的動作較慢人手補光時無論在P/ASM/Auto唔係次次可以開到閃光燈.點解呢?有無朋友知道?[/quote]

閃燈制下面有3粒制當你打開閃燈後再按下右手邊那粒制就可以選擇強制開閃燈了.[/quote]我兩個步驟都做晒時得時唔得攬到女朋友都無晒心機.

[quote:c228fc9e0b="bunnud"][quote:c228fc9e0b="Solskjaer"][quote:c228fc9e0b="bunnud"][quote:c228fc9e0b="Solskjaer"]嘩你地都好專業Wor我左手邊幅相係用我Casio QV-R4影的地點係半月灣部機係一年前買係保養期届滿前一天入廠到而家仍未拎翻 :em01: 現借用朋友的Olympus C750 10x Optical zoom真係好正不過部機zoom的動作較慢人手補光時無論在P/ASM/Auto唔係次次可以開到閃光燈.點解呢?有無朋友知道?[/quote]

閃燈制下面有3粒制當你打開閃燈後再按下右手邊那粒制就可以選擇強制開閃燈了.[/quote]我兩個步驟都做晒時得時唔得攬到女朋友都無晒心機.[/quote]

如果你選擇了強制閃燈也没有反應的話就一定係部機有問題快D攞去整喇我從未試過唔得.(記著次序係先打開閃燈再按右手邊粒制喎)[/quote]
ok thank's i will tell him

有無人知Minotla Dimage Xt 得唔得.