藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 17787|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

大家有咩數碼相機 [複製鏈接]

我而家用緊奧林匹司......u720....
得二百萬數像.....想買過部勁d...
但又唔想太大部,我最近睇岩部
PENTAX  optio-S.....好SLIM.....。唔知有冇人用??

[quote:1b4e914fdc="wicyh"]我想買Canon S50 五百萬像數 不過有d薯仔
IXUS 400 四百萬像數 都ok[/quote]

canon s50 ....貴野來架......

咪係....成四k....
不過之前用人用過s30....話好食電。要買多舊backup...。
另外,鐘唔鐘意影相,之前會展好多itu -showgame show.....。
我實去影show-girl。
不過D相就唔比得女友睇,如果吾係實比佢delete哂。
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:3832944d2e="saga"]四月時因為 ice 的關係買左一部[/quote]

係咩野model??

[quote:93df4ecedf="wicyh"]唔怕 你影完我幫你keep :mrgreen:[/quote]

話時話,我有幾張好正,唔知post 唔post 得上來 :em04:

詢眾要求:
大人....如果有問題可cut!!!
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:e3c6c461c0="Jeffrey & Shirley"]Nikon Coolpix 5000 五百萬像,function比較多 :em04: ,仲研究緊多項功能。 :?:[/quote]

呢部當時算係Nikon既祺艦機.....嘩~~唔平喎,不過得三倍optical就少D
jeffrey....你都玩得好專業。

suzuki....大家都係用olmpus....當年響日本見到部740時(香港未有)
覺得好正,想買。....10xopticl.....真係好吸引。不見我都認同你ccd...係差少少。
但影夜景時,你試下用二閃,包你有唔同講法。
唔知點解,因為olmpus既manual 機係幾好。最大問題我反而覺得係,色彩表現唔真實。
這個係olmpus DC的傳統幣病。

750 係好正,好pro......but olympus......做出來的color ...總是.....(><)
有米我都唔會再買olympus。
最近有friend 買左部kodak dx6440 講真個樣就好丙,但原色就做得好正。
果然做開相紙。

玩slim..型仔....首選..pentax optio S4....(追女仔必備)

要pro 既.....自己玩,又過得人,過得自己......Canon powershot A80。