藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4404|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

有關儲物櫃 [複製鏈接]

有相是月租$68
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
目只近觀心能望遠

係咪新架....之前冇喎!
另外......你小朋友幾好嗎.....(^o^)
永遠愛著您 :em21: [/code]

呢個儲物箱真係幾好用~ 尤其係 d 唔想搬上搬落o既o野
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:0a03f6db43="dick&queenie"]係咪新架....之前冇喎!
另外......你小朋友幾好嗎.....(^o^)[/quote]
o依? 你好早買既?
因為我買果時(6月11號)已經有呢個櫃了

大人...是嗎....?我真係冇留意....失策!
永遠愛著您 :em21: [/code]

喵~
貓貓都見唔到o番!!
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:e9eafc823f="dick&queenie"]係咪新架....之前冇喎!
另外......你小朋友幾好嗎.....(^o^)[/quote]

多謝關心我屋企只馬騮仔佢依家在積极學游水(由狗仔式漸進成自由式)        到時話要同哋哥哥姐姐們游200米池 :mrgreen:
目只近觀心能望遠

[quote:88249fc023="hales"][quote:88249fc023="dick&queenie"]係咪新架....之前冇喎!
o依? 你好早買既?
因為我買果時(6月11號)已經有呢個櫃了[/quote]

個櫃放播衛星電視果部plasma附近 未到樓盤模型位置.

不過我都係早幾個星期去示範單位果時先睇到.  ops:

個櫃攞咗係示範單位的播衛星電視果部plasma附近好耐了因為我在7月底再去示範單位時已經見到了我相信只是當時大家沒有留意到~~
:) 願每一天都能順心順意! :) :o 願霉運不要降臨在每一個人身上! :o Don\'t worry :cry: be happy :P

這個係大size儲物櫃 一出示範單位向左望就見到佢.

細size儲物櫃只供細單位租用 月費$38
大size櫃俾大單位租用
G :em21: P