藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

聖誕節 / 除夕有冇活動呀? [複製鏈接]

有D野! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:7fa8b85d9e="女"]呢個時期我已經過左 終於輪到你啦.... :mrgreen: [/quote]
嘩~風涼話呀~ :em01:

咁妳個囡囡o係幾大先戒夜奶呀?

[quote:7fa8b85d9e="Winnie the Pooh"]我哋直頭冇經過呢個時期
因為佢(小 Winnie the Pooh)一開始就冇食夜奶
我哋11:00pm餵完佢佢就訓到6:00am........... h:  h:  h:[/quote]您地好幸運呢 :face13:
:em09:

[quote="milk"][quote:6740536a9a="女"]呢個時期我已經過左 終於輪到你啦.... :mrgreen: [/quote]
嘩~風涼話呀~ :em01:

咁妳個囡囡o係幾大先戒夜奶呀?

而家天氣咁涼 我講乜你都覺得涼涼地.... :
我返左工之後0個個星期佢自已戒左夜奶啦..

[quote:0e703ecfe7="Winnie the Pooh"][quote:0e703ecfe7="女"]呢個時期我已經過左 終於輪到你啦.... :mrgreen:

[quote:0e703ecfe7="milk"][quote:0e703ecfe7="Robert"][quote:0e703ecfe7="女"]想探下Robert仔... :zdevil:[/quote]
幾時都可以啦! [/quote] :mrgreen: p女,咁就今晚零晨三點見啦~................................................................餵夜奶呀 :nowords:[/quote][/quote]

我哋直頭冇經過呢個時期
因為佢(小 Winnie the Pooh)一開始就冇食夜奶
我哋11:00pm餵完佢佢就訓到6:00am........... h:  h:  h:[/quote]

會唔會你地太爛訓 個BB喊極你地都唔醒 就當佢唔食夜奶咋  :

[quote:6d6acd7c4d="一家四口"][quote:6d6acd7c4d="Winnie the Pooh"][quote:6d6acd7c4d="女"]呢個時期我已經過左 終於輪到你啦.... :mrgreen:

[quote:6d6acd7c4d="milk"][quote:6d6acd7c4d="Robert"][quote:6d6acd7c4d="女"]想探下Robert仔... :zdevil:[/quote]
幾時都可以啦! [/quote] :mrgreen: p女,咁就今晚零晨三點見啦~................................................................餵夜奶呀 :nowords:[/quote][/quote]

我哋直頭冇經過呢個時期
我哋11:00pm餵完佢佢就訓到6:00am........... h:  h:  h:[/quote]

會唔會你地太爛訓 個BB喊極你地都唔醒 就當佢唔食夜奶咋  :[/quote]

冇可能啦.....
BB喊仲勁過個鐘....... :sweat:  :sweat:  :sweat:

講返正題,好似個個都有自己節目,除J&S外,冇人有回應! :poor:

[quote:ad47301323="grassman"]講返正題,好似個個都有自己節目,除J&S外,冇人有回應! :poor:[/quote]
亞草,請你將今朝我同你既對話修飾o下,再打出o黎嗯!
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:210b16d855="Robert"][quote:210b16d855="grassman"]講返正題,好似個個都有自己節目,除J&S外,冇人有回應! :poor:[/quote]
亞草,請你將今朝我同你既對話修飾o下,再打出o黎嗯!
[/quote]

我時運高,睇唔到呢個post!