藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4994|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

聖誕節 / 除夕有冇活動呀? [複製鏈接]

如題
~~請發表意見!
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

想探下Robert仔... :zdevil:

[quote:5eb2601891="女"]想探下Robert仔... :zdevil:[/quote]
幾時都可以啦!

[quote:f526553d20="Robert"][quote:f526553d20="女"]想探下Robert仔... :zdevil:[/quote]
幾時都可以啦! [/quote] :mrgreen: p女,咁就今晚零晨三點見啦~................................................................餵夜奶呀 :nowords:
:em09:

呢個時期我已經過左 終於輪到你啦.... :mrgreen:

[quote:ca5929dfa4="milk"][quote:ca5929dfa4="Robert"][quote:ca5929dfa4="女"]想探下Robert仔... :zdevil:[/quote]
幾時都可以啦! [/quote] :mrgreen: p女,咁就今晚零晨三點見啦~................................................................餵夜奶呀 :nowords:[/quote]

[quote:a967f90392="女"]呢個時期我已經過左 終於輪到你啦.... :mrgreen:

[quote:a967f90392="milk"][quote:a967f90392="Robert"][quote:a967f90392="女"]想探下Robert仔... :zdevil:[/quote]
幾時都可以啦! [/quote] :mrgreen: p女,咁就今晚零晨三點見啦~................................................................餵夜奶呀 :nowords:[/quote][/quote]

我哋直頭冇經過呢個時期
因為佢(小 Winnie the Pooh)一開始就冇食夜奶
我哋11:00pm餵完佢佢就訓到6:00am........... h:  h:  h:

o係我心目中最忙既朱生你,都竟然可以出到哩個 post。利害!利害! :em11:

我同 Shirley 就可能繼續係 RC 守候,等聖誕老人送禮品比我地。(雖然等左咁多年都無)
所以無乜好做,(亦可能因為二座會所近幾個月已結業所引致) :
咁!你有乜推介比大家呢? :wink:

[quote:a7b1554c75="Jeffrey & Shirley"]o係我心目中最忙既朱生你,都竟然可以出到哩個 post。利害!利害! :em11:

我同 Shirley 就可能繼續係 RC 守候,等聖誕老人送禮品比我地。(雖然等左咁多年都無)
所以無乜好做,(亦可能因為二座會所近幾個月已結業所引致) :
咁!你有乜推介比大家呢? :wink:[/quote]

你唔明架啦!初為人父,第一次同BB過聖誕,心情係有D....... ops:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:8c5264e94d="grassman"][quote:8c5264e94d="Jeffrey & Shirley"]o係我心目中最忙既朱生你,都竟然可以出到哩個 post。利害!利害! :em11:

你唔明架啦!初為人父,第一次同BB過聖誕,心情係有D....... ops:[/quote]
有D咩呀? :roll:

[quote:18f0d57006="grassman"][quote:18f0d57006="Jeffrey & Shirley"]o係我心目中最忙既朱生你,都竟然可以出到哩個 post。利害!利害! :em11:

你唔明架啦!初為人父,第一次同BB過聖誕,心情係有D....... ops:[/quote]
雖然我未為人父,都想知道有D....... 乜?