藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4160|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

籃球 [複製鏈接]

有沒有人想一起打籃球呀...........................................

借個位黎講兩句~~~
反而好想知有冇人想踢波....嘰嘰~~
城門谷果個草地場o的草好鬼靚 仲靚過大球場~~嘰嘰~~~
book一節都係600幾...不過...廿幾個人去可能好難搵夠人...

Re: 籃球

[quote:006dc60a59="RABBIT"]有沒有人想一起打籃球呀...........................................[/quote]
我以前都有打,不過好耐無打,走籃都好似唔識啦依家,你唔嫌我喳o既話就梗係可以一齊打啦

(樓上post文o個個,off topic可以不理  :em12: )
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

好謙虛呀! 約定你啦! 在唔知在青衣打有無問題? (SORRY! 遲了回覆)

間唔中有打. 但係打兩下就冇氣. 唔嫌我喳 hope to join you la.
:detective :detective :detective

我..我..都仲可以陪大家射下Key...........唔介意的話.........

OK! Go! Go! Go!

兩樣我都會玩
但個人傷得多已經得番從荊既一兩成功力...
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

[quote:907a9225cf="kingi"]兩樣我都會玩
但個人傷得多已經得番從荊既一兩成功力...[/quote]

一兩成咪算好囉

我.... 得返唔知有無 0.5% ....
個人又越來越肥...  :em06:

[quote:a850316afc="saga"][quote:a850316afc="kingi"]兩樣我都會玩
但個人傷得多已經得番從荊既一兩成功力...[/quote]

一兩成咪算好囉

我.... 得返唔知有無 0.5% ....
個人又越來越肥...  :em06:[/quote]

即掂呀
搵日出黎啦既然大家差唔多個case
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷