藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

21-10-2007 晚上6-8 荃灣沙咀道 ** CANCELLED ** [複製鏈接]

[quote:2f5ab616ef="Eddy Lam"]Oh no... 我同事班波唔得呀... 有冇人約到對手呀? Chee兄 你班學生得唔得呀?[/quote]

唔記得講添!

上場完了後約了上場的對手,但因場地變更了和他們也check緊是否齊人,他們要明日覆!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:1c96af48d9="grassman"][quote:1c96af48d9="Eddy Lam"]Oh no... 我同事班波唔得呀... 有冇人約到對手呀? Chee兄 你班學生得唔得呀?[/quote]

唔記得講添!

上場完了後約了上場的對手,但因場地變更了和他們也check緊是否齊人,他們要明日覆![/quote]

等你好消息!  :wink:
Rambler Crest Soccer Club

: 小問題 隻腳第三次爆甲 所以想好番先再踢. 多謝關心  

sorry!我失頭哥有問題不能踢  場紙今晚我放入espon信箱  但記住是和27號場波
一齊用  所以唔掉得!!!!!!!!!!!!!

[quote:82de5c86cc="chee"]sorry!我失頭哥有問題不能踢  場紙今晚我放入espon信箱  但記住是和27號場波
一齊用  所以唔掉得!!!!!!!!!!!!![/quote]

希望你快d好番啦~

領隊 你隊波confirm到未呀?

[quote:fb8aacd2d8="Eddy Lam"]領隊 你隊波confirm到未呀?[/quote]

死啦,個聯絡人的電話打左兩日都無開,點算!

[quote:f75723a983="grassman"][quote:f75723a983="Eddy Lam"]領隊 你隊波confirm到未呀?[/quote]

死啦,個聯絡人的電話打左兩日都無開,點算![/quote]

咁等多半日 今晚先決定啦...

因今早仍未能聯絡上對方聯絡人,所以今天賽事取消!