藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

幾時有波踢呀? [複製鏈接]

早幾日撞到佢啦~ 佢話 10月有一場~
今晚 9點有冇人會上水庫踢波呀?
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:d695b1c252="dracula"]早幾日撞到佢啦~ 佢話 10月有一場~
今晚 9點有冇人會上水庫踢波呀?[/quote]

What happened to your life?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:28adc926e1="dracula"]早幾日撞到佢啦~ 佢話 10月有一場~
今晚 9點有冇人會上水庫踢波呀?[/quote]

我ok 架...

sorry! 各位師兄  最近2個月要幫手攪暑假活動  所以無點留意你地d活動  現在已正常番!!!送番d心意比大家!!!
1.6-10-2007 晚上6-8  葵芳運動場(石地2號)
2.21-10-2007 晚上6-8  林仕得2號
3.27-10-2007 晚上6-8  荃灣沙咀道1號
4.我有一d小型足球  2-3號(大約手球now 贊助)  啱小朋友玩  如有興趣  開聲便可
希望大家10月份多dd 參加8)

Chee  兄... 我想要一個 2 個小足球 !

Chee 兄... 我想要一個 2 個小足球 !

點比你????

Chee兄 留一個俾我. Tks!  
Rambler Crest Soccer Club

我又返來了.....12月....有無得踢呀???

[quote:26641d9fed="Busman"]我又返來了.....12月....有無得踢呀???[/quote]

:poor:  :poor:  :poor:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:3f4892432c="Eddy Lam"][quote:3f4892432c="Busman"]我又返來了.....12月....有無得踢呀???[/quote]

:poor:  :poor:  :poor:[/quote]

你冇野嘛!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!