藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

大家覺得打開窗時,邊個單位比較嘈吵 [複製鏈接]

kenyki...你以前咪post 過內部photo...既
你係咪在裡邊做架
永遠愛著您 :em21: [/code]

我男朋友今日去過藍澄灣'視察進度'..囧咱炙h酒店個面睇妐亶f櫃個邊己經好似operate緊因為囧ㄗ鴞n多好多貨車同拖頭(唔係泥頭車..) 妐黹s店個面真係好嘈嫁.. 但係一入番美景個面的藍澄灣就好靜妐黹s店真係隔到好多聲... 妐嗃唔走出去酒店個面都唔知道有咁多大貨車同拖頭....都算係一個好消息啦... ^o^
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:9772f6bd1a="Agnes&Henry"]我男朋友今日去過藍澄灣'視察進度'..囧咱炙h酒店個面睇妐亶f櫃個邊己經好似operate緊因為囧ㄗ鴞n多好多貨車同拖頭(唔係泥頭車..) 妐黹s店個面真係好嘈嫁.. 但係一入番美景個面的藍澄灣就好靜妐黹s店真係隔到好多聲... 妐嗃唔走出去酒店個面都唔知道有咁多大貨車同拖頭....都算係一個好消息啦... ^o^[/quote]

係呀~ 我都有去o個一面睇過~ o個 d 好嘈o既聲 有好多仲係o係地盤入面發出o黎~ 所以起好之後會好 d............. 但係到時個碼頭又會繁忙 d~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:60aa0724dc="Agnes&Henry"]我男朋友今日去過藍澄灣'視察進度'..囧咱炙h酒店個面睇妐亶f櫃個邊己經好似operate緊因為囧ㄗ鴞n多好多貨車同拖頭(唔係泥頭車..) 妐黹s店個面真係好嘈嫁.. 但係一入番美景個面的藍澄灣就好靜妐黹s店真係隔到好多聲... 妐嗃唔走出去酒店個面都唔知道有咁多大貨車同拖頭....都算係一個好消息啦... ^o^[/quote]

個碼頭只係開左一小部份咋 唔好咁開心住

.................................
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

wicyh.... 算吧,不要過份己人憂天,凡事以平常心面對。
你睇,講到這對小情侶,心都實哂.....咁又何苦呢
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:c6a62b44e4="Agnes&Henry"].................................[/quote]

吤峖r唔好
妢Q話叫你唔好咁大希望住
怕你希望越大失望越大

其實呢 .. 一日未到 9 碼完全投入運作都唔知個影響有幾大

不過呢 又可以咁想 .... 你係美景花園o個d 買左十幾廿年 呇荇a先起個 9 碼你都吹坉礸?..

所以其他好好環境既地方 都無話擔保吨@世都唔會出事架嘛~

XDDD

我個 friend o係貨櫃碼頭做o野 妐亶f櫃碼頭夜景好靚呢~~   
見過鬼就唔怕黑啦~

其實城規會批九號 應該係有噪音評估報告的 不過 搵唔到..........
噪音評估報告是一定有的 不過可能冇公開都唔定 不過正常城規會係會
做左環境評估 再會公開咨詢 再收意見書之後先會批的
不過似乎區議會果邊好似冇收到咨詢文件 所以批之前冇收到反對建議

[quote:c11621176d="dracula"]我個 friend o係貨櫃碼頭做o野 妐亶f櫃碼頭夜景好靚呢~~   [/quote]

我姐 bf 都係 9 碼返工呢 ...
其實青衣四面環海真係唔錯架 ...