藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

大家覺得打開窗時,邊個單位比較嘈吵 [複製鏈接]

[quote:40d6daf946="wicyh"][quote:40d6daf946="Tomato"]我有日上去荔景村諗住聽0下嘈唔嘈 (哈哈) 都唔覺好嘈喎!可能0個日係日頭la!
以我呢個青衣居民0黎睇 我覺得:

根本唔應該0係民居附近起貨櫃碼頭啦!![/quote]

咁要睇係貨櫃碼頭起先定係起住宅先喇[/quote]

唔理邊個先 如果嘈到住唔到人 城規都好有問題啦

夆嶆磽陶旦j嘛
我係隱形人  :em19:

[quote:e2b7036d62="hales"]
其實麗港城都唔少野咖~[/quote]

點唔少野呢?

[quote:0235829358="firefire"]我住係祖堯村...好多朋友都係住係荔景村...夜晚真係幾嘈因為呇a前面冇野擋住.
連夜晚叫食宵夜都聽到... :[/quote]

下...咁高興 人地食宵夜叫...自己訓緊覺都聽到...

[quote:c2e5741af1="Tomato"]
~~~~~
即係我以長青村居民身份0黎講..............
長青村同美景都二十年啦!如果d人係想為長青村d人好就唔應該起9號碼頭lor[/quote]

無錯 ... 係唔應該 ...
所以政府叫和黃起d 野做屏障
結果妢d個藍澄出來 XD

匿名  發表於 2003-7-21 21:16:16
[quote:0a7dbcceaa="saga"][quote:0a7dbcceaa="firefire"]我住係祖堯村...好多朋友都係住係荔景村...夜晚真係幾嘈因為呇a前面冇野擋住.
連夜晚叫食宵夜都聽到... :[/quote]

下...咁高興 人地食宵夜叫...自己訓緊覺都聽到...[/quote]
哈哈~~~~ :cry: :?

其實起酒店都無乜用 遮到d又遮唔到d
d人成日"螺"藍澄灣做箭靶!好唔公平!  :evil:

[quote:8642e00adc="Tomato"]其實起酒店都無乜用 遮到d又遮唔到d
d人成日藍澄灣做箭靶!好唔公平!  :evil:[/quote]

應該好過完全唔遮 ...
囮馴蠷B 留個無敵海景都好 (如果妎K冷氣錢)  ~

不如我地組織一隊,地球自衛軍,搵晚架駛戰機,炸了自護軍的狗仔馬頭,
咪一了百了。
最多我控制 "吉母".........咁,邊個係阿寶???
永遠愛著您 :em21: [/code]

匿名  發表於 2003-7-21 21:43:20
[quote:950395c81f="dick&queenie"]不如我地組織一隊,地球自衛軍,搵晚架駛戰機,炸了自護軍的狗仔馬頭,
咪一了百了。
最多我控制 "吉母".........咁,邊個係阿寶???[/quote]
911 呀....  :?