藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

大家覺得打開窗時,邊個單位比較嘈吵 [複製鏈接]

係咪架
我係隱形人  :em19:

匿名  發表於 2003-7-21 15:48:35
[quote:947e1f771a="wicyh"]係咪架[/quote]
一座DE 可能會曹d...因為呇a向出....
Don"t worry.Be happy.....有事搵我....哈哈~~~~ :

[quote:863de1fbb7="firefire"] 放心啦....一定唔會好o曹....[/quote]

一d對住大馬路既房 ...
廿幾樓都可以好嘈架 ...
訓都訓唔到 XD

其實有冇諗過荔景村都係好近3號碼頭的?
而且同3號之間所隔果條仲要係高速公路...
其實我覺得荔景村可能仲嘈..

[quote:923ba98135="hales"]其實有冇諗過荔景村都係好近3號碼頭的?
其實我覺得荔景村可能仲嘈..[/quote]

can we ask the resident there?

同埋人地有無d 防範措施架?

我有日上去荔景村諗住聽0下嘈唔嘈 (哈哈) 都唔覺好嘈喎!可能0個日係日頭la!
以我呢個青衣居民0黎睇 我覺得:

根本唔應該0係民居附近起貨櫃碼頭啦!!

記憶中係有隔音屏 不過隔音屏弁鄏n似只能減一兩個db.....
我親身上過去荔景村睇過 貨櫃碼頭唔多覺嘈 不過可能比較上遠少少
不過馬路既車聲就幾勁o下......

其實麗港城都唔少野咖~

[quote:781910fa7d="Tomato"]我有日上去荔景村諗住聽0下嘈唔嘈 (哈哈) 都唔覺好嘈喎!可能0個日係日頭la!

根本唔應該0係民居附近起貨櫃碼頭啦!![/quote]

咁要睇係貨櫃碼頭起先定係起住宅先喇

匿名  發表於 2003-7-21 21:05:53
[quote:a130ed3b12="saga"][quote:a130ed3b12="hales"]其實有冇諗過荔景村都係好近3號碼頭的?
其實我覺得荔景村可能仲嘈..[/quote]

can we ask the resident there?

同埋人地有無d 防範措施架?[/quote]
我住係祖堯村...好多朋友都係住係荔景村...夜晚真係幾嘈因為呇a前面冇野擋住.
連夜晚叫食宵夜都聽到... :

[quote:d0c11b2ee7="wicyh"][quote:d0c11b2ee7="Tomato"]我有日上去荔景村諗住聽0下嘈唔嘈 (哈哈) 都唔覺好嘈喎!可能0個日係日頭la!

根本唔應該0係民居附近起貨櫃碼頭啦!![/quote]

咁要睇係貨櫃碼頭起先定係起住宅先喇[/quote]

~~~~~
即係我以長青村居民身份0黎講..............
長青村同美景都二十年啦!如果d人係想為長青村d人好就唔應該起9號碼頭lor