藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 19364|回復: 79
打印 上一主題 下一主題

大家覺得打開窗時,邊個單位比較嘈吵 [複製鏈接]

唔知平時,打開窗頂唔頂得順。
因為我住開香港南區,比較平靜。
青衣........唔知係點呢。

Re: 大家覺得打開窗時,邊個單位比較嘈吵

[quote:77368f7e2a="dick&queenie"]唔知平時,打開窗頂唔頂得順。
因為我住開香港南區,比較平靜。
青衣........唔知係點呢。[/quote]

我估 6座向海o個邊 因為對住條出入貨櫃碼頭o既天橋
其實我覺得 rc 唔會真係咁嘈~ 同 d 市區樓冇分別
見過鬼就唔怕黑啦~

我都係咁諗,呀~~~唔知向北(青衣市)又點睇呢
永遠愛著您 :em21: [/code]

我估係五座de同三座fg...
因剛剛係對住迴旋處同巴士站  d車一停一開會好嘈...
公路d車比較平穩...  d聲比較穩定...  唔會特然嚇您一驚...

[quote:94faa67165="IWAT"]我估係五座de同三座fg...
因剛剛係對住迴旋處同巴士站  d車一停一開會好嘈...
公路d車比較平穩...  d聲比較穩定...  唔會特然嚇您一驚...[/quote]

其實香港地好多地方都嘈 好多樓都o係高速公路邊 都唔明藍澄灣有乜特別~
見過鬼就唔怕黑啦~

問題係果度會24小時運作
我係隱形人  :em19:

同地盤無分別 俾你會唔會揀係地盤附近住?
我係隱形人  :em19:

匿名  發表於 2003-7-21 14:44:44
[quote:c7c78059d1="wicyh"]同地盤無分別 俾你會唔會揀係地盤附近住?[/quote]
因為我地附近有地盤所以間酒店先起得咁高咁闊.....
另外wicyh你住得高唔高...?如果夠高...會再靜D....

[quote:ee0348d6a1="firefire"][quote:ee0348d6a1="wicyh"]同地盤無分別 俾你會唔會揀係地盤附近住?[/quote]
另外wicyh你住得高唔高...?如果夠高...會再靜D....[/quote]

我住廿幾樓

匿名  發表於 2003-7-21 15:18:42
[quote:388fb8b7c4="wicyh"][quote:388fb8b7c4="firefire"][quote:388fb8b7c4="wicyh"]同地盤無分別 俾你會唔會揀係地盤附近住?[/quote]
另外wicyh你住得高唔高...?如果夠高...會再靜D....[/quote]

我住廿幾樓[/quote]
放心啦....一定唔會好o曹....