藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

大家覺得打開窗時,邊個單位比較嘈吵 [複製鏈接]

其實我都無乜野..我想覆又唔知覆乜好姐... 哈哈......即係好似有一隻青蜓係個頭後面飛過咁......=.=...

貨櫃碼頭咪貨櫃碼頭囉....咁點?我唔怕你嫁....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:cd0fef5d9d="hales"]其實城規會批九號 應該係有噪音評估報告的 不過 搵唔到..........
噪音評估報告是一定有的 不過可能冇公開都唔定 不過正常城規會係會
做左環境評估 再會公開咨詢 再收意見書之後先會批的
不過似乎區議會果邊好似冇收到咨詢文件 所以批之前冇收到反對建議[/quote]

執住呢個 point 要城規同和黃向我地小業主負責搞掂個嘈音問題 XD

咪係,一個人"爆石"的時候咪又係好嘈,咁樣~~~屋企人要唔要投訴你ar。
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:6717b376df="dracula"]我個 friend o係貨櫃碼頭做o野 妐亶f櫃碼頭夜景好靚呢~~   [/quote]

~~~~~
以前細個阿媽唔肯帶我去睇聖誕燈飾 我會走去騎樓望過對面貨櫃碼頭當d燈係燈飾真係好靚!

[quote:5108799c89="saga"][quote:5108799c89="dracula"]我個 friend o係貨櫃碼頭做o野 妐亶f櫃碼頭夜景好靚呢~~   [/quote]

我姐 bf 都係 9 碼返工呢 ...
其實青衣四面環海真係唔錯架 ...[/quote]
其實我真係唔擔心妢|好嘈
因為我以前就在三號仔做野 我都唔覺得妏汻r
我又到個4號仔 身在4號仔的天台 樓下就係個貨櫃場同泊位 我都唔多覺妏?.

[quote:ad419b0053="Tomato"][quote:ad419b0053="dracula"]我個 friend o係貨櫃碼頭做o野 妐亶f櫃碼頭夜景好靚呢~~   [/quote]

~~~~~
以前細個阿媽唔肯帶我去睇聖誕燈飾 我會走去騎樓望過對面貨櫃碼頭當d燈係燈飾真係好靚![/quote]

你媽咪咁似麥太既? (麥兜個亞媽..).... ^^
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:b63784cd1a="Agnes&Henry"]其實我都無乜野..我想覆又唔知覆乜好姐... 哈哈......即係好似有一隻青蜓係個頭後面飛過咁......=.=...

貨櫃碼頭咪貨櫃碼頭囉....咁點?我唔怕你嫁....[/quote]

我睇過妳 d message 發覺妳真係好鍾意 rc 喎~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:ad0cc93699="dracula"][quote:ad0cc93699="Agnes&Henry"]其實我都無乜野..我想覆又唔知覆乜好姐... 哈哈......即係好似有一隻青蜓係個頭後面飛過咁......=.=...

貨櫃碼頭咪貨櫃碼頭囉....咁點?我唔怕你嫁....[/quote]

我睇過妳 d message 發覺妳真係好鍾意 rc 喎~[/quote]

大家都係好愛 RC 既 ~
一齊保護?~
為坁夾怞n既野~~
yeah ~

[quote:74287d9a2f="dracula"][quote:74287d9a2f="Agnes&Henry"]其實我都無乜野..我想覆又唔知覆乜好姐... 哈哈......即係好似有一隻青蜓係個頭後面飛過咁......=.=...

我睇過妳 d message 發覺妳真係好鍾意 rc 喎~[/quote]

係呀 我真係幾鍾意rc嫁.. 咁既價錢買到咁大的單位咁的地區....仲想掂...??!!(又近我屋企(我住荃灣)又近我男朋友返工(坁蟛鰴?)

講真係有d人唔憤氣俾ck慲騙而買左先之悶悶不樂之麻..... 如果吨@早講清楚有晒心理準備 可能妘ㄦ|買嫁喎..............同埋唔買都買左...做乜仲要成日踩rc啫..........面對現實....錫呇hd仲好啦....  :em02:  :em02:

[quote:3d2429e88c="Agnes&Henry"]

係呀 我真係幾鍾意rc嫁.. 咁既價錢買到咁大的單位咁的地區....仲想掂...??!!(又近我屋企(我住荃灣)又近我男朋友返工(坁蟛鰴?)

講真係有d人唔憤氣俾ck慲騙而買左先之悶悶不樂之麻..... 如果吨@早講清楚有
晒心理準備 可能妘ㄦ|買嫁喎..............同埋唔買都買左...做乜仲要成日踩rc"?.........面對現實....錫呇hd仲好啦....  :em02:  :em02:[/quote]

好 ~~
夠正面 ~~~ ^^
(近屋企其實真係幾好 XDD)