請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3031|回復: 5

星期二晚 - 明珠台 [複製鏈接]

:wink: 昨晚起 明珠台每個星期二有一套新片名叫 HEROES 上現

大家有時間就去睇睇啦,幾好睇傢!

Re: 星期二晚 - 明珠台

[quote:c6824954e8="Jeffrey & Shirley"]:wink: 昨晚起 明珠台每個星期二有一套新片名叫 HEROES 上現

大家有時間就去睇睇啦,幾好睇傢![/quote]

我之前睇過一集
個日本四眼仔老爸黎搵佢 四眼仔叫佢家姐替佢繼承老爸生意

有個姐仔識"自動回復"  而佢親生阿媽可以徒手生火

[quote:a4aa197c4c="saga"][quote:a4aa197c4c="Jeffrey & Shirley"]:wink: 昨晚起 明珠台每個星期二有一套新片名叫 HEROES 上現

我之前睇過一集

有個姐仔識"自動回復"  而佢親生阿媽可以徒手生火[/quote]
係第15集.....我岩岩睇完呢集 :mrgreen:

[quote:4ddcc2e1f1="hales"][quote:4ddcc2e1f1="saga"][quote:4ddcc2e1f1="Jeffrey & Shirley"]:wink: 昨晚起 明珠台每個星期二有一套新片名叫 HEROES 上現

我之前睇過一集

有個姐仔識"自動回復"  而佢親生阿媽可以徒手生火[/quote]
係第15集.....我岩岩睇完呢集 :mrgreen:[/quote]
: 仲欠八集咋喎!勁!

[quote:67b4316de4="saga"][quote:67b4316de4="Jeffrey & Shirley"]:wink: 昨晚起 明珠台每個星期二有一套新片名叫 HEROES 上現

我之前睇過一集

:em18: 徒手生火乜吾係個啦啦隊長個親生亞媽咩?

[quote:3fefd2d2da="Jeffrey & Shirley"][quote:3fefd2d2da="saga"][quote:3fefd2d2da="Jeffrey & Shirley"]:wink: 昨晚起 明珠台每個星期二有一套新片名叫 HEROES 上現

我之前睇過一集

:em18: 徒手生火乜吾係個啦啦隊長個親生亞媽咩?[/quote]

係丫......炎之鍊金術師丫嘛....... :sweat: