藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

7月份第二場: 7-29-2007(日) 6-8 (林仕德 石地1號) [複製鏈接]

我地個邊唔夠人呀~~~SORRY~

[quote:096a72d0cc="IVANF"]我地個邊唔夠人呀~~~SORRY~[/quote]

你地嗰邊有幾多個得呀? 今日先係Jul 13 仲有時間搵人 唔好咁快放棄啦...
Rambler Crest Soccer Club

仲有一個星期就到 但未有對手...  :dead:

我o個邊maximum只有4個人(SFX),IVAN你地真係唔得就要找對手啦!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:f5644c81e5="grassman"]我o個邊maximum只有4個人(SFX),IVAN你地真係唔得就要找對手啦![/quote]

IVAN+SFX夠唔夠一對呀.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

Billy你幾時出山呀?

[quote:7a9b812b3a="肥度"]兄弟 快d報名喇喂~

日期:7-29-2007 (日)
時間:晚上6-8
地點: 林仕德  石地1號
對手: "光" (Ivan's team) <== TBC

1. Dennis
2. Stephen
3. Keane
4. EpSon
5. Busman
6. 肥度
7. 肥度 Frd X 1
8.dracula
9.dracula's fd

NG: Chee Vincent
TBC: Eddy[/quote]
見過鬼就唔怕黑啦~

而家RC 9 + SFS 4有13個... 仲差一個可以分兩隊踢... 希望我趕得切復出啦...

日期:7-29-2007 (日)
時間:晚上6-8
地點: 林仕德  石地1號
對手: SFXS

1. Dennis
2. Stephen
3. Keane
4. EpSon
5. Busman
6. 肥度
7. 肥度 Frd X 1
8.dracula
9.dracula's fd

NG: Chee Vincent
TBC: Eddy Grassman

賽事CONFIRM! 大家唔好放飛機。 因IVAN"光"不夠人,現SFXS會自組一隊。

- 因當天我會遲到,Chee又唔到,誰可keep場紙?
- 誰人有波,如果沒的話,就要買了,我這裡沒有!誰可代勞?

我隻腳仲未得 跑起o黎仲痛 我諗未必踢到...不過我有波呀 點俾你地?