藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2312|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

今個星期六再戰橋咀16-06-2007 [複製鏈接]

h: 上星期因天雨關係未能去上
不如約今個星期六再去橋咀島放狗+游水呀 (如果冇落雨的話)
如大家有興趣請報上名來請填上有冇私家車(方便沒有車的鄰居)

地點        : 西貢橋咀島
集合地點: 藍澄灣大家樂對開天橋底等
時間        : 13:00
8)

報名:
人姓名  狗狗名 有冇私家龜
1. Frankie & Elaine Chcoc 有4座位車

Re: 今個星期六再戰橋咀16-06-2007

我今個禮拜六要返去奶奶屋企慶祝父親節 你估趕唔趕得切7點返到上水呢?

[quote:6240dcd8d2="frankiesuen"]h: 上星期因天雨關係未能去上
不如約今個星期六再去橋咀島放狗+游水呀 (如果冇落雨的話)
如大家有興趣請報上名來請填上有冇私家車(方便沒有車的鄰居)

地點        : 西貢橋咀島
集合地點: 藍澄灣大家樂對開天橋底等
時間        : 13:00
8)

報名:
人姓名  狗狗名 有冇私家龜
1. Frankie & Elaine Chcoc 有4座位車[/quote]

當然可以啦時間係人定架嗎

我諗唔得喇....如果游完水 我仲要帶佢地返屋企沖涼....
奶奶屋企又沖唔到喎 (佢地個個驚狗....)

[quote:d2df25d5f1="Tomato"]我諗唔得喇....如果游完水 我仲要帶佢地返屋企沖涼....
奶奶屋企又沖唔到喎 (佢地個個驚狗....)[/quote]

ops: 咁會唔會去一個近D的地方?例如元朗PET WORLD,SWIM完有風機同沖涼間,或者0係0個度有沖涼服務!之後過去上水都好近喎!
http://www.petworldhk.com/index.php?lang=c

我個人喜歡沙灘多d果到d水又靚

[quote:f6a834631f="公公婆婆"][quote:f6a834631f="Tomato"]我諗唔得喇....如果游完水 我仲要帶佢地返屋企沖涼....
奶奶屋企又沖唔到喎 (佢地個個驚狗....)[/quote]

ops: 咁會唔會去一個近D的地方?例如元朗PET WORLD,SWIM完有風機同沖涼間,或者0係0個度有沖涼服務!之後過去上水都好近喎!
http://www.petworldhk.com/index.php?lang=c[/quote]

佢地驚狗 唔想樂比要成晚困住0向袋裏面嘛.....
Petworld 仲有乜玩0架?
不過呢幾日個天氣都係時好時壞......