藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: frankiesuen
打印 上一主題 下一主題

狗狗 游! 游! 游! [複製鏈接]

[quote="Tang see"][quote:51f3e11787="Tomato"]我真係好想帶佢地去游水.....[/quote

好啊我都好想帶呀仔去吾知佢識吾識游.
原來麗都灣有我搬左去深井一年都吾知.
下次約埋一齊去[/quote]

你搬左喇!!不過咁近我地都可以約埋一齊去玩 玩完入深井食糖水都幾好喎!!!
你狗狗係乜品種呢???

係呀搬左年幾.
係poodle仔仔.
歲半未游過水.
但係呢邊的水質好似比較差.

[quote:7a2b810ea4="Tang see"]係呀搬左年幾.
係poodle仔仔.
歲半未游過水.
但係呢邊的水質好似比較差.[/quote]

你好好心,仲會返黎探呢度! h:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

水質係有d差但可接受的放心啦因為狗狗游水時個頭一定在水面所以不大會影響牠們身體的.

[quote:46121dcace="Tang see"]係呀搬左年幾.
係poodle仔仔.
歲半未游過水.
但係呢邊的水質好似比較差.[/quote]

已經成年喇~~
大家都係poodle family 好開心呀!!我兩隻係poodle女 七個月大啦~~
都係未游過水0架 (佢阿媽我唔識游水....哈哈!!)

[quote:5870672914="frankiesuen"]水質係有d差但可接受的放心啦因為狗狗游水時個頭一定在水面所以不大會影響牠們身體的.[/quote]

好緊張 好緊張.....唔知佢地游唔游到呢?