藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7489|回復: 25
打印 上一主題 下一主題

狗狗 游! 游! 游! [複製鏈接]

唔知幾時可以攪個藍澄灣狗狗遊船河又或者係狗狗沙灘游呢 :?:

好啊 有時我都帶亞仔去西貢swimming
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我都想帶兩個女去swimming喎......佢地就快七個月大 可唔可以游水0架?
你地知唔知珀麗灣係咪有海灘可以比狗狗游水呢?

珀麗灣係有但要搭船去汀九麗都灣仲方便

[quote:e7b1bd123b="frankiesuen"]珀麗灣係有但要搭船去汀九麗都灣仲方便[/quote]
點去0架?

我平日是開車去的大約10-15分鐘車程再步行5分鐘左右便到.
荃灣好似有小巴會經麗都灣但不知在哪兒坐.
麗都灣路程不是太遠如果座的士應該不會太貴我想大約60元左右掛
其實沿注青山公路入屯門都有大大小小十個八個沙灘可共狗狗的應該都有四五個左右以麗都灣風景最好又最為方便.

哈哈....我諗住可以帶0下兩隻女去搭船 比佢地見多d世面嘛...珀麗灣又近近地呢..
幾時約埋一齊去玩呢?

都好呀看看約(My)Miu Miu 一齊去呀

好喎!但珀麗灣可唔可以搭車入去架?佢地養得狗狗,係咪可以經佢地D SHUTTLE BUS入?

另外有個題外話,你地有冇狗狗或朋友的狗狗食緊FOUNDATIONDS PUPPY糧?因為而加狗狗要轉糧,之前訂多左包30磅,可以平讓!THX!

公公婆婆 如果帶狗狗去珀麗灣 唔可以搭shuttle bus 0架 但係可以搭船入
去荃灣搭3蚊咋....我未去過 唔知0個度點ge呢?

其實去其他地方都可以0架 只要可以一齊玩就得啦...

我隻比比好鍾意跑來跑去 樂樂就好驚青 落去樓下大家樂對出都驚到震晒 好想帶佢地去玩多d 識多d朋友仔 (所以而家諗緊去學車lor)...

多口問句 公公婆婆你隻狗狗係乜品種呢?