藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: saga
打印 上一主題 下一主題

人家幫手影既 RC 相片 [複製鏈接]

佢地,以經去到走火入魔的地步。大家再迫佢,可能會發生命案。
希望佢唔好諗埋一二面。
假以時日,可以誘絡佢過來,同佢做friend.....可能好有用處。

[quote:63ea54f4d7="wychan"]係喎... 佢用心良苦..... 其實我估佢係藍澄業主派出去的(or)低,混入反對派中而發放不利消息,從而發動傳媒壓力,使多d買家或準買的買家關注,迫使發展商更加關注藍澄,打醒十二分精神把藍澄灣弄得好好睇睇。

dawn 兄其實真正身份係 -- 忠心業主『藍澄灣一號』.....

我們怪錯好人了,dawn.... 對唔住... 我以你為榮,感到自豪....

(有d似藍澄版『無間道』....)[/quote]

算命佬話佢.......呢條命係.....。
"一躋唔夠,執兩躋"
dawn兄......
祝你響gohome度.....一帆風順。~~~ :em19: