藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: saga
打印 上一主題 下一主題

人家幫手影既 RC 相片 [複製鏈接]

[quote:dc59933faa="Mr. & Mrs. FireFire"]佢遲d可能會訪問d工人..... [/quote]

如果見到d工人掉垃圾就會話 - "住係該酒店的大陸客素質很差,冇公得心,遲早把RC變成垃圾釭"

正式九唔搭八....

(好明顯我作野唔夠佢咁好睇  :cry:  )

[quote:566b427456="saga"][quote:566b427456="Mr. & Mrs. FireFire"]咁要send封答謝信俾佢......(記住叫佢行晒咁多層同咁多座睇清楚有乜野地方唔妥).....
點都好....Thank you very much... :mrgreen:[/quote]

如果佢真係做到...
Really thank you very much dawn  :em14:  :em14:  :em14:

哈哈哈  :

絶對利人利已
佢既可以達到捉 RC 唔好地方既用心
又可以幫我地 check defects[/quote]

一於叫佢扮地盆工人,入去各層做現場直擊報導。影D室內相睇下離酒店有『幾近』,用料有『幾差』,單位有什麼『DEFECT』,有冇貨『不』對版,『所謂』同二百米『水渠』是怎樣。那就公德無量啦...  :em11:

嘻嘻 ~~~

[quote:f2af0d1a55="saga"]
15xx 個單位..
簡直係偉大!  :shock:[/quote]

佢為左佢『偉大的理想』- "唱哀藍澄灣" 叫佢爬入屎渠影相我估佢都肯制...  :em12:

我都話呢位老兄會不惜扮地盆工人入去影條『所謂水渠』出來威架啦,兄弟如果呢個世界有條水渠設計到咁有形又唔錯喎,唔打得都睇得.....

http://hk.photos.yahoo.com/dawnleonlai

下一輪應該有d室內defect照.....
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

呀老兄,唔知幾時入屎坑呢? 小心內有惡犬喎...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:861ccfb4e8="H&H"]你咁樣會唔會比人話"偷野"架....不過睇真d d 相咁似我地影果d既

不過放向d 可以 share to public 既相簿應該唔怕掛 :em12: 果位人兄應該唔會咁快就set 番個security to "私人的" 掛 :em12:  :em12:[/quote]

可能比security足左拆埋菲林,所以咪0羅我地d舊相頂住先0羅。不過都要讚下佢無私的付出。以身試法....

係喎... 佢用心良苦..... 其實我估佢係藍澄業主派出去的(or)低,混入反對派中而發放不利消息,從而發動傳媒壓力,使多d買家或準買的買家關注,迫使發展商更加關注藍澄,打醒十二分精神把藍澄灣弄得好好睇睇。

dawn 兄其實真正身份係 -- 忠心業主『藍澄灣一號』.....

我們怪錯好人了,dawn.... 對唔住... 我以你為榮,感到自豪....

(有d似藍澄版『無間道』....)