藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: saga
打印 上一主題 下一主題

人家幫手影既 RC 相片 [複製鏈接]

嘩 乜咁"小家"架 咁努力影左D相都唔分享下...... :em05: 我都唔得閒去睇下RC 想睇下最新既樣都唔得 :em01:  :em01:

ANYWAY 多謝呢位人兄 (雖然短暫既一刻 亦感激無限)

如果真係咁為大眾 真係幫幫忙搵晒RC D "衰" 野出黎好喎 你知啦 我地乜都唔識 字都唔識多個 中又唔掂 英又唔掂 淨係比錢買左呢度......希望一眾人兄多多提點下呀 等我地唔駛咁辛苦去搵佢D "衰" 野嘛 :em12:

感激無限
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

你咁樣會唔會比人話"偷野"架....不過睇真d d 相咁似我地影果d既

不過放向d 可以 share to public 既相簿應該唔怕掛 :em12: 果位人兄應該唔會咁快就set 番個security to "私人的" 掛 :em12:  :em12:

仲有好多人繼續和應佢架 覺得佢咁做係"arm"架

我地錯晒架>>就連大家既多謝都要比人踐踏..............徙晒大家既一番美意 :em05: 不過我地做左我地本份就算喇 人地唔領情我地都冇辨法.香港地真係乜人都有

有趣有趣