藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: saga
打印 上一主題 下一主題

人家幫手影既 RC 相片 [複製鏈接]

[quote:82fd652c9f="wicyh"]你地咁多謝人地 唔知人地領唔領情呢 :cry:[/quote]

佢直情開心到跳起 無處發洩心中既抗奮
將會係 gohome 大事宣揚 佢幾咁受我地既愛戴  :em09:

[quote:7bb6b08475="wicyh"]你地咁多謝人地 唔知人地領唔領情呢 :cry:[/quote]
原來真係唔領情..... o係 gohome個邊開火 :em05:

[quote:9a0549643d="wicyh"][quote:9a0549643d="wicyh"]你地咁多謝人地 唔知人地領唔領情呢 :cry:[/quote]
原來真係唔領情..... o係 gohome個邊開火 :em05:[/quote]

仲係發左神經嗰隻 一連三個messages 同一個ip但三個唔同既nickname 佢都得喎 佢發緊老脾 大家小心. :em16:
藍澄藍澄我愛你

[quote:58a98b0cf3="Crystal"]仲係發左神經嗰隻 一連三個messages 同一個ip但三個唔同既nickname 佢都得喎 佢發緊老脾 大家小心. :em16:[/quote]
玩咩呀?角色扮演 :mrgreen:

希望他繼續關注 每天出post. 小罵大幫忙!
沒有新聞就不好玩了 不好的地方就對發展商施壓...
對於長遠來說不是壞事 最好下次有影片
只有少數樓有此尊貴服務 很多唐樓沒有這種福利 有意思!

佢地,以經去到走火入魔的地步。大家再迫佢,可能會發生命案。
希望佢唔好諗埋一二面。
假以時日,可以誘絡佢過來,同佢做friend.....可能好有用處。

[quote:80ab277ff4="matthewlee"]希望他繼續關注 每天出post. 小罵大幫忙!
只有少數樓有此尊貴服務 很多唐樓沒有這種福利 有意思![/quote]

不過唔知今日佢講乜 完全無point :em05:

[quote:5fbe65e6f2="matthewlee"]希望他繼續關注 每天出post. 小罵大幫忙!
只有少數樓有此尊貴服務 很多唐樓沒有這種福利 有意思![/quote]

無錯 ~
雖然佢亂咁鬧 但愛之深責之切
佢咁關注藍澄灣既問題
幫手指出唔好既地方
又身體力行去幫我地影相
身水身汗 出車油出力 影相益我地
點都要多謝下佢  :em09:

[quote:a8ecd13544="dick&queenie"]條友,以經去到走火入魔的地步。大家再迫佢,可能會發生命案。
希望佢唔好諗埋一二面[/quote]

佢千其唔好死住呀
我仲要等佢幫我影收樓時d defects 相  

係喎... 佢用心良苦..... 其實我估佢係藍澄業主派出去的(or)低,混入反對派中而發放不利消息,從而發動傳媒壓力,使多d買家或準買的買家關注,迫使發展商更加關注藍澄,打醒十二分精神把藍澄灣弄得好好睇睇。

dawn 兄其實真正身份係 -- 忠心業主『藍澄灣一號』.....

我們怪錯好人了,dawn.... 對唔住... 我以你為榮,感到自豪....

(有d似藍澄版『無間道』....)