藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: saga
打印 上一主題 下一主題

人家幫手影既 RC 相片 [複製鏈接]

[quote:861ccfb4e8="H&H"]你咁樣會唔會比人話"偷野"架....不過睇真d d 相咁似我地影果d既

不過放向d 可以 share to public 既相簿應該唔怕掛 :em12: 果位人兄應該唔會咁快就set 番個security to "私人的" 掛 :em12:  :em12:[/quote]

可能比security足左拆埋菲林,所以咪0羅我地d舊相頂住先0羅。不過都要讚下佢無私的付出。以身試法....

[quote:172efc6682="H&H"]你咁樣會唔會比人話"偷野"架....不過睇真d d 相咁似我地影果d既

不過放向d 可以 share to public 既相簿應該唔怕掛 :em12: 果位人兄應該唔會咁快就set 番個security to "私人的" 掛 :em12:  :em12:[/quote]

車! 佢自己post 條link出黎叫人去之嘛!

leon lai....真係oh my god... nothing to say even SHXX!!

dawndawn...影多d啦........ 我份人好中肯嫁 好壞我都會聽 唔係死牛一面頸嫁....really thanks! ^O^
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:8576a9bc8a="Agnes&Henry"]leon lai....真係oh my god... nothing to say even SHXX!!

dawndawn...影多d啦........ 我份人好中肯嫁 好壞我都會聽 唔係死牛一面頸嫁....really thanks! ^O^[/quote]

臨近收樓 有dawn 兄佢幫我地搵 defects 真係好呢!
:

[quote:284b268f72="wychan"]我都話呢位老兄會不惜扮地盆工人入去影條『所謂水渠』出來威架啦,兄弟如果呢個世界有條水渠設計到咁有形又唔錯喎,唔打得都睇得.....

http://hk.photos.yahoo.com/dawnleonlai

下一輪應該有d室內defect照.....[/quote]

未起好 有咩好講呢
佢以前一定係成日去 CK d 豪宅地盤
係佢未起好之前扮工人 入去影相
然後可以大大聲話 "佢度簡直係一個垃圾房!"

超 都未起好 起好先講都未遲  :wink:

有人幫手去看看也不錯呢 我朋友住愉翠宛 短椿都沒人理 現在有專人看著也不錯呢 有他我放心了
相片中那些垃圾 污水要發展商清理一下..
差點沒有留意...真是多謝...

仲有邊度有垃圾呢? dawn 兄
我係隱形人  :em19:

有亞dawn 兄幫我地做義工拍埋相 咁我地咪唔使自己去拍纙 可以有人幫我地睇埋個進度 真係唔錯喎~~

咁我地可以多些時間諗下點裝修間新屋喎

唔該哂dawn 兄 辛苦你喇  :mrgreen:
藍澄藍澄我愛你

你地咁多謝人地 唔知人地領唔領情呢 :cry:

[quote:558a7992e4="wicyh"]

車! 佢自己post 條link出黎叫人去之嘛![/quote]

咪係 佢自己叫人去睇架嘛
人地去睇 仲要好多謝佢 佢又要唔開心收埋唔俾人睇 呢種人真小家!