藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: saga
打印 上一主題 下一主題

人家幫手影既 RC 相片 [複製鏈接]

[quote:935a3970cb="wychan"]

佢為左佢『偉大的理想』- "唱哀藍澄灣" 叫佢爬入屎渠影相我估佢都肯制...  :em12:[/quote]

為左證明 RC 係 SARS 高危地方
佢一定會肯作出呢個為大眾利益而犧牲!

[quote:4cbe4d4d65="saga"][quote:4cbe4d4d65="wychan"]

佢為左佢『偉大的理想』- "唱哀藍澄灣" 叫佢爬入屎渠影相我估佢都肯制...  :em12:[/quote]

為左證明 RC 係 SARS 高危地方
佢一定會肯作出呢個為大眾利益而犧牲![/quote]

Group SARS will not appear in RC as all drainpipes are enclosed in pipe duct 煙通效應 will not happen.
Flat B in Tower 3

無言感激... :em06:

佢o地o甘留意rc會識做o架呢 :mrgreen:  
唔該我想o弟單位內同景觀照

[quote:34275c8c8f="Ray"]Group SARS will not appear in RC as all drainpipes are enclosed in pipe duct 煙通效應 will not happen.[/quote]

唔信!叫阿"邊個"睇下有冇先 :mrgreen:

Re: 人家幫手影既 RC 相片

[quote:14897de345="wicyh"][quote:14897de345="saga"]http://hk.photos.yahoo.com/dawnleonlai

咁難得影左 唔好哂   :[/quote]
仲唔快d download 埋d 相佢[/quote]

果然不出我所料 d相換哂lu 好彩......... :mrgreen:

嘩 乜咁"小家"架 咁努力影左D相都唔分享下...... :em05: 我都唔得閒去睇下RC 想睇下最新既樣都唔得 :em01:  :em01:

ANYWAY 多謝呢位人兄 (雖然短暫既一刻 亦感激無限)

如果真係咁為大眾 真係幫幫忙搵晒RC D "衰" 野出黎好喎 你知啦 我地乜都唔識 字都唔識多個 中又唔掂 英又唔掂 淨係比錢買左呢度......希望一眾人兄多多提點下呀 等我地唔駛咁辛苦去搵佢D "衰" 野嘛 :em12:

感激無限
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我都話呢位老兄會不惜扮地盆工人入去影條『所謂水渠』出來威架啦,兄弟如果呢個世界有條水渠設計到咁有形又唔錯喎,唔打得都睇得.....

http://hk.photos.yahoo.com/dawnleonlai

下一輪應該有d室內defect照.....
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

呀老兄,唔知幾時入屎坑呢? 小心內有惡犬喎...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

你咁樣會唔會比人話"偷野"架....不過睇真d d 相咁似我地影果d既

不過放向d 可以 share to public 既相簿應該唔怕掛 :em12: 果位人兄應該唔會咁快就set 番個security to "私人的" 掛 :em12:  :em12:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~