藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: saga
打印 上一主題 下一主題

人家幫手影既 RC 相片 [複製鏈接]

[quote:159d71bb51="wicyh"]嘩! dawn/leonlai :em15:[/quote]

'dawn' means 黎明 => leonlai  :em18:

[quote:db48f0cf9a="Ha&Kui"]I think I should give credit to this guy for his effort to take these latest photos of RC.  [/quote]

要架
影得都唔錯

但車上面影o個d 因為有玻璃隔住 差少少

[quote:53c0937a36="Mr. & Mrs. FireFire"]佢遲d可能會訪問d工人..... [/quote]
"全線大飲茶"??  :shock:
不過佢咁熱心 就等佢幫下手 我估我o地應該唔駛再去影相 遲少少會有update
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:5338d29eca="bikbark"]"全線大飲茶"??  :shock:
不過佢咁熱心 就等佢幫下手 我估我o地應該唔駛再去影相 遲少少會有update[/quote]

最好佢幫手影哂有咩 defects
咁我地搵 defects 既時間都閒返  :

[quote:ce56eaf120="saga"][quote:ce56eaf120="bikbark"]"全線大飲茶"??  :shock:
不過佢咁熱心 就等佢幫下手 我估我o地應該唔駛再去影相 遲少少會有update[/quote]

最好佢幫手影哂有咩 defects
咁我地搵 defects 既時間都閒返  :[/quote]
咁要send封答謝信俾佢......(記住叫佢行晒咁多層同咁多座睇清楚有乜野地方唔妥).....
點都好....Thank you very much... :mrgreen:

[quote:085cf41761="Mr. & Mrs. FireFire"]咁要send封答謝信俾佢......(記住叫佢行晒咁多層同咁多座睇清楚有乜野地方唔妥).....
點都好....Thank you very much... :mrgreen:[/quote]

如果佢真係做到...
Really thank you very much dawn  :em14:  :em14:  :em14:

哈哈哈  :

絶對利人利已
佢既可以達到捉 RC 唔好地方既用心
又可以幫我地 check defects

Re: 人家幫手影既 RC 相片

[quote:897a031cf4="saga"]http://hk.photos.yahoo.com/dawnleonlai

咁難得影左 唔好哂   :[/quote]
仲唔快d download 埋d 相佢

[quote:566b427456="saga"][quote:566b427456="Mr. & Mrs. FireFire"]咁要send封答謝信俾佢......(記住叫佢行晒咁多層同咁多座睇清楚有乜野地方唔妥).....
點都好....Thank you very much... :mrgreen:[/quote]

如果佢真係做到...
Really thank you very much dawn  :em14:  :em14:  :em14:

哈哈哈  :

絶對利人利已
佢既可以達到捉 RC 唔好地方既用心
又可以幫我地 check defects[/quote]

一於叫佢扮地盆工人,入去各層做現場直擊報導。影D室內相睇下離酒店有『幾近』,用料有『幾差』,單位有什麼『DEFECT』,有冇貨『不』對版,『所謂』同二百米『水渠』是怎樣。那就公德無量啦...  :em11:

嘻嘻 ~~~

[quote:9e4fa942f6="wychan"]

一於叫佢扮地盆工人,入去各層做現場直擊報導。影D室內相睇下離酒店有『幾近』,用料有『幾差』,單位有什麼『DEFECT』,有冇貨『不』對版,『所謂』同二百米『水渠』是怎樣。那就公德無量啦...  :em11:

嘻嘻 ~~~[/quote]

15xx 個單位..
簡直係偉大!  :shock:

[quote:f2af0d1a55="saga"]
15xx 個單位..
簡直係偉大!  :shock:[/quote]

佢為左佢『偉大的理想』- "唱哀藍澄灣" 叫佢爬入屎渠影相我估佢都肯制...  :em12: