藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

就快可以收樓了 :) [複製鏈接]

Re: 係呀...

[quote:75c2687c05="小yen"][quote:75c2687c05="Crystal"]個心好混亂 :cry:
一來又好想快些搬新屋
但太早搬又儲唔夠錢  :!:
點算好呀 :?:[/quote]

CRYSTAL

me too la 個心直頭係15又16呀  ---> 開心又實心law.

haha

小YEN[/quote]

係呀係呀 我諗大家既心情都好唔同啊  
藍澄藍澄我愛你

:cry: 一  二月要交重稅 又未儲夠錢比管理費...........
:face13: :face13: :face13: :face13: 猫チャン大好き

咁早收又好似唔係咁好咁~ 不過又唔知點解~
見過鬼就唔怕黑啦~

喵~
但係 新年後又有好多錢要駛....天呀.....錢呀.....
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:c5e8d6fe77="貓貓仔&貓貓女"]喵~
但係 新年後又有好多錢要駛....天呀.....錢呀.....[/quote]

新年要積極"豆"利是 :mrgreen:

[quote:c0791dd638="wicyh"]新年要積極"豆"利是 :mrgreen:[/quote]

之前又話自己old-cake,都幾下歲人啦~~~仲豆利是!! :em05:

[quote:33de90d1fe="wicyh"][quote:33de90d1fe="貓貓仔&貓貓女"]喵~
但係 新年後又有好多錢要駛....天呀.....錢呀.....[/quote]

新年要積極"豆"利是 :mrgreen:[/quote]

但我地要派利是....  :em06:
又要交稅 如果真的入伙 又要交咩費咩費咁.... 嘩...
:em01: 都係遲一點會好些
藍澄藍澄我愛你

[quote:995afc980d="dick&queenie"][quote:995afc980d="wicyh"]新年要積極"豆"利是 :mrgreen:[/quote]

之前又話自己old-cake,都幾下歲人啦~~~仲豆利是!! :em05:[/quote]

公司d人會自動獻身 :mrgreen:

[quote:248713f711="wicyh"][quote:248713f711="dick&queenie"][quote:248713f711="wicyh"]新年要積極"豆"利是 :mrgreen:[/quote]

之前又話自己old-cake,都幾下歲人啦~~~仲豆利是!! :em05:[/quote]

公司d人會自動獻身 :mrgreen:[/quote]

good  :shock:

嘩~~你地派利是一要預埋我地班街坊呀千祈唔好借的意唔記得呀~~
有得"豆"利是好嘢~~
:) 願每一天都能順心順意! :) :o 願霉運不要降臨在每一個人身上! :o Don\'t worry :cry: be happy :P