藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: chee
打印 上一主題 下一主題

五月份場紙: [複製鏈接]

各位大佬 我有三個朋友可以踢 加起都有7個 大家介唔介意呀 ?

C) 27-5-2006 晚上8-10 葵涌運動場  即新都會對面
對手: 阿仙奴

1. Dracula
2. Grassman
3. EpSon
4. Keane + 3 x fans

TBC:
NG: Chee Stephen Eddy Dennis(要去東莞飲)Billy

呀~~死喇死喇,唔知張場紙放左邊添! :em07:  :em07:  :em07:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:b74508c436="keane"]各位大佬 我有三個朋友可以踢 加起都有7個 大家介唔介意呀 ?
[/quote]

冇你d friend 分分鐘踢唔成添呀....... :dead:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

草兄 搵得番D場紙嗎 ? 如果踢唔成 我要早D同 fan 講.

[quote:b5adf84815="keane"]草兄 搵得番D場紙嗎 ? 如果踢唔成 我要早D同 fan 講.[/quote]

真係搵唔到 :em14: .....  照去球場扮地膽唔知得唔得呢? :dead:

Additonal SFX會有3~4人戥腳!

C) 27-5-2006 晚上8-10 葵涌運動場  即新都會對面

1.
2. Grassman
3. EpSon

TBC:
NG: Chee Stephen Eddy Dennis(要去東莞飲)Billy
NG racula 有腳患 右腳不良於跑 需經醫生檢驗後才可出賽 :dead:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:6e3a66056d="grassman"][quote:6e3a66056d="keane"]草兄 搵得番D場紙嗎 ? 如果踢唔成 我要早D同 fan 講.[/quote]

真係搵唔到 :em14: .....  照去球場扮地膽唔知得唔得呢? :dead:

Additonal SFX會有3~4人戥腳![/quote]

到時d人問你埸紙點算?  :em18:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:7ac7cadb0d="dracula"]NG racula 有腳患 右腳不良於跑 需經醫生檢驗後才可出賽 :dead:[/quote]

上次見你偷雞出o黎踢 以為你差唔多好番添...
Rambler Crest Soccer Club

[quote:6903892049="dracula"]C) 27-5-2006 晚上8-10 葵涌運動場  即新都會對面

1.
2. Grassman
3. EpSon

TBC:
NG racula 有腳患 右腳不良於跑 需經醫生檢驗後才可出賽 :dead:[/quote]

咁不如..
**取消**!

取消都好.
去到萬一要跟隊又真係好冇癮.
何況依家又落雨.
叫佢地踢下星期啦.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]