藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

南丫島遊船河 [複製鏈接]

[quote:2c7862e8f8="Billy"][quote:2c7862e8f8="Jeffrey & Shirley"]見到大家咁齊人,真係好想同大家一齊去呀! :em06:[/quote]

期實我都好想呀..... :em06:  :em06:  :em06:[/quote]

:em17:  :em17:  :em17:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:907a9225cf="bikbark"][quote:907a9225cf="dick&queenie"]bikbark

你好幸福呀...我腦工就... :dead:

q.[/quote]
但你有得去旅行喎 :poor:[/quote]

你夠有囉 8)

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:5000ae5dec="Jeffrey & Shirley"]見到大家咁齊人,真係好想同大家一齊去呀! :em06:[/quote]

唔好喊喇...見係你咋...我嗰對朋友而家唔去喇...我下次先至再預佢哋...而家有兩個位...咁你同shirley仲嚟唔嚟呀...嚟就快啲覆...唔係我哋秘書同陳生就要預少兩個人到會嘢食0既份量(即係總共27人)...

q.

[quote:a38161d31c="Billy"][quote:a38161d31c="Jeffrey & Shirley"]見到大家咁齊人,真係好想同大家一齊去呀! :em06:[/quote]

期實我都好想呀..... :em06:  :em06:  :em06:[/quote]

下次囉...應該仲有機會0既...或者睇吓有冇機會下次book倒星期日囉...

q. :

[quote:bbcd966c13="Robert"][quote:bbcd966c13="bikbark"]其實watson's係近好多o既 過條橋就差唔多到
但係選擇好少 亦無一pack六盒o既紙包飲品
我覺得不如飲品自己各自買 咁就唔駛拎咁遠
一程船頂多每人都係飲兩罐飲品 應該唔係好重
去到lamma island又可以去7-仔買.[/quote]

都好嫁!

有冇參加者反對?請提出︰[/quote]

飲品各自買都好...自己想飲幾多就預備幾多...不過提提大家一句...雖然而家我哋唔食海鮮0即...但都可以上岸(南丫島)行吓...咁夜都應該仲有嘢睇掛...但如果唔上岸0既話...就要準備多少少嘢飲喇... :yeah:

q.

[quote:b875998fde="dick&queenie"][quote:b875998fde="Billy"][quote:b875998fde="Jeffrey & Shirley"]見到大家咁齊人,真係好想同大家一齊去呀! :em06:[/quote]

下次囉...應該仲有機會0既...或者睇吓有冇機會下次book倒星期日囉...

q. :[/quote]

問題唔係星期日而係要湊bb呀... :em06:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:4441062166="dick&queenie"][quote:4441062166="Jeffrey & Shirley"]見到大家咁齊人,真係好想同大家一齊去呀! :em06:[/quote]

唔好喊喇...見係你咋...我嗰對朋友而家唔去喇...我下次先至再預佢哋...而家有兩個位...咁你同shirley仲嚟唔嚟呀...嚟就快啲覆...唔係我哋秘書同陳生就要預少兩個人到會嘢食0既份量(即係總共27人)...

q. [/quote]
吾該先! :em14:  :em14:
吾去得o既原因係因為 Shirley 會暈船浪,所以... ops:

再提一次

日期︰二零零六年九月十五日(星期五)
時間及地點︰晚上七時三十分(開船-皇后碼頭)至晚上十一時正(落船-皇后碼頭)
費用︰每人港幣七十元正(到會用)
飲品︰請自備
限額人數︰三十位(不論大小)

1 & 2 ︰ Milk & Robert
3 ︰GM
4 5 & 6︰patrick's family
7 & 8︰Dick&Queenie
9︰H&H x 1
10 & 11︰Candy & Candy's仔仔  
12 ~ 15︰Hidi's family X 4
16 & 17:bikbark & Hales
18︰Dracula
19 & 20︰bearbearx 2
21 & 22︰Janice & Philip
23 ~ 25︰leemoksau x 3
26 & 27︰Hotcake x 2

尚餘三個名額

[quote:b94fafd032="Robert"]再提一次

日期︰二零零六年九月十五日(星期五)
時間及地點︰晚上七時三十分(開船-皇后碼頭)至晚上十一時正(落船-皇后碼頭)
費用︰每人港幣七十元正(到會用)
飲品︰請自備
限額人數︰三十位(不論大小)

1 & 2 ︰ Milk & Robert
3 ︰GM
4 5 & 6︰patrick's family
7 & 8︰Dick&Queenie
9︰H&H x 1
10 & 11︰Candy & Candy's仔仔  
12 ~ 15︰Hidi's family X 4
16 & 17:bikbark & Hales
18︰Dracula
19 & 20︰bearbearx 2
21 & 22︰Janice & Philip
23 ~ 25︰leemoksau x 3
26 & 27︰Hotcake x 2

尚餘三個名額[/quote]

秘書...你駛唔駛收$先...因為要叫到會...

q. :em18:

[quote:d12e749889="dick&queenie"]
秘書...你駛唔駛收$先...因為要叫到會...

q. :em18:[/quote]

唔駛,千靚蚊姐,到時先收未遲,我知道哂所有人既地址架,你地全部飛唔出我既手指拿既! :zdevil: