藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

芒果糯米慈 [複製鏈接]

[quote:4f41b0d58b="grassman"][quote:4f41b0d58b="Billy"]究竟芒果糯米慈同生仔有咩關係呢.... :em18:[/quote]

呢度係第五頁,你想知咩關係,你要從第一頁開始睇!
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=8975&postdays=0&postorder=asc&start=0

到你睇返呢頁既時候,你會發現"係無關係的",吹水池麻![/quote]

冇錯,我就係知以我地 RC 鄰居既習慣實會離題,所以我擺 o係 藍澄吹水池開話題;咦......亞草果然有智慧喎! :em12:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:af3bcb5adc="R & M"][quote:af3bcb5adc="grassman"][quote:af3bcb5adc="Billy"]究竟芒果糯米慈同生仔有咩關係呢.... :em18:[/quote]

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=8975&postdays=0&postorder=asc&start=0

到你睇返呢頁既時候,你會發現"係無關係的",吹水池麻![/quote]

冇錯,我就係知以我地 RC 鄰居既習慣實會離題,所以我擺 o係 藍澄吹水池開話題;咦......亞草果然有智慧喎! :em12:[/quote]

喺唔喺要俾個字你呀! :em11:

[quote:138a51fd90="R & M"][quote:138a51fd90="grassman"][quote:138a51fd90="Billy"]究竟芒果糯米慈同生仔有咩關係呢.... :em18:[/quote]

冇錯,我就係知以我地 RC 鄰居既習慣實會離題,所以我擺 o係 藍澄吹水池開話題;咦......亞草果然有智慧喎! :em12:[/quote]

妖!你的潛台詞係讚自己喎! :x
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:75a5deca52="grassman"][quote:75a5deca52="R & M"]

妖!你的潛台詞係讚自己喎! :x[/quote]

哎呀!咁都俾你發覺倒潻,都話你有智慧咖啦!同我一樣! :mrgreen:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

不如叫 milk milk 改 topic 丫!
how about : 芒果糯米磁 -------> 生仔糯米磁
原居民2004~2013

[quote:e5deeb2af0="Sure Win"][quote:e5deeb2af0="Billy"][quote:e5deeb2af0="Andrew & Jessica"]billy 我地同你真係夾呀  我地同一日結婚 而家我都有左bb呀 不過無你咁快生得 我要出年二月呀 我地兩pair真係夾呀 anyway 恭喜你先[/quote]

真係夾呀.... :yeah:
我都恭喜你先.

係咁快講出黎唔怕bb小氣牙~~~~
我地過左4個月先至講咋.... ops:[/quote]

恭喜晒!
果然無比我講錯,rc開始左生bb潮...   :em09:[/quote]

我都覺得係呀!!!!開始見到好多靚靚大肚婆~~ 呵呵~~
前兩年就講結婚,而家就講生bb,時間過得真係快..幾時到我.. ops:
~~無期~~
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:76b3c75442="Jeffrey & Shirley"]咁二座咪,將會有兩個 BB 出世囉!
早年幾前,我層某單位鄰居都有 BB 出世,早幾日見個 BB 已經可以自己行路,好可愛。 :wink:[/quote]

我住果層都係幾個月前有家人生左bb喇..應該好快會見到佢識行識走喇~
呵呵~~~ 要捕下佢先~~~ kakaa~~
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:511c58710e="vivian"]不如叫 milk milk 改 topic 丫!
how about : 芒果糯米磁 -------> 生仔糯米磁[/quote]

haha..唔好意思..我扯開左個topic...~~ :

[quote:5a58d73f0b="Sure Win"][quote:5a58d73f0b="Tomato"][quote:5a58d73f0b="R & M"]佢大住個肚再加上剪短 o左既髮型,個樣真係又可愛又幸福咖! :face13:[/quote]
佢真係好cute呀 好想"miss"佢面豬仔!![/quote]
阿茄,你咁對我... :sweat:[/quote]對妳咁好? :em12:
我都覺得妳好幸福同可愛 ga~ :face13:  :em21:

[quote:5a58d73f0b="vivian"]不如叫 milk milk 改 topic 丫!
how about : 芒果糯米磁 -------> 生仔糯米磁[/quote]ar.....今次唔關我事o架 h:  
個 topic 係 Robert 開o架! ops:
:em09:

[quote:5733907ea7="grassman"][quote:5733907ea7="Tomato"]RC生育大使草人近年ge鼓勵生育言論 終於陸續見到成績......恭喜你呀草人!![/quote]

你都未成事,我覺得我好失敗! :poor:[/quote]

呵呵~~咁你有排失敗lor........... :  :  :