藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

三週年版聚 [複製鏈接]

[quote:c7cdcbd968="dick&queenie"][quote:c7cdcbd968="grassman"]
錄定D  e...e...唉...唉...聲落CD,到時到候,0羅隻CD入廁所播,再靜靜癙出門口! :zdevil:[/quote]

搵日襯澄澄唔響屋企,你地響庶 "e....e....唉....唉"時,順便幫我錄丫唔該。
最好轉埋做mp3添 :em12:[/quote]

被你隔離鄰居聽到我把聲係你屋企度"e....e....唉....唉"就唔係幾好啦! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:795eadb3b7="dick&queenie"]潛左水咁奈,我真係好想參加架,如果我老婆黎,我一定黎。
搵人傾掂佢先啦.... :em12:[/quote]

咁你老婆應承左嗯嗎!又係你話你老婆黎,你一定黎,咩!唔認數呀......想打頂勒! :HIT:  :HIT:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:911374ca00="milk"][quote:911374ca00="turbowing"][quote:911374ca00="milk"][quote:911374ca00="turbowing"]報名!
兩大加一個10個月大的BB!!
謝謝~[/quote]嘩~寶寶滿面笑容,好得意呀,好想快o的見o下你個寶寶呀! :yeah:[/quote]但係佢唔係成日笑的啊~好睇心情 :?:[/quote]
我會努力逗佢發笑o架~ :face13:[/quote]

多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

[quote:26b3e0a06d="Jess&Burns"][quote:26b3e0a06d="turbowing"][quote:26b3e0a06d="dracula"][quote:26b3e0a06d="milk"][quote:26b3e0a06d="turbowing"]報名!
謝謝~[/quote]嘩~寶寶滿面笑容,好得意呀,好想快o的見o下你個寶寶呀! :yeah:[/quote]

turbowing~ 三年前第一次版聚係咪坐o係我隔離o架??[/quote]

到時再確認確認~[/quote]

個b 好得意喎~[/quote]

謝謝
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

[quote:3f03576766="Sure Win"][quote:3f03576766="milk"][quote:3f03576766="turbowing"][quote:3f03576766="milk"][quote:3f03576766="turbowing"]報名!
謝謝~[/quote]嘩~寶寶滿面笑容,好得意呀,好想快o的見o下你個寶寶呀! :yeah:[/quote]但係佢唔係成日笑的啊~好睇心情 :?:[/quote]
我會努力逗佢發笑o架~ :face13:[/quote]

真係好可愛呀!
你個bb似你定你太太呢?[/quote]

似媽媽呢~

[quote:0372a733e2="Robert"][quote:0372a733e2="dick&queenie"]潛左水咁奈,我真係好想參加架,如果我老婆黎,我一定黎。
搵人傾掂佢先啦.... :em12:[/quote]

咁你老婆應承左嗯嗎!又係你話你老婆黎,你一定黎,咩!唔認數呀......想打頂勒! :HIT:  :HIT:[/quote]

佢幾時有話佢會黎呀.....  :
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:a6859af677="grassman"][quote:a6859af677="dick&queenie"][quote:a6859af677="grassman"]
錄定D  e...e...唉...唉...聲落CD,到時到候,0羅隻CD入廁所播,再靜靜癙出門口! :zdevil:[/quote]

搵日襯澄澄唔響屋企,你地響庶 "e....e....唉....唉"時,順便幫我錄丫唔該。
最好轉埋做mp3添 :em12:[/quote]

被你隔離鄰居聽到我把聲係你屋企度"e....e....唉....唉"就唔係幾好啦! :mrgreen:[/quote]

放心!聲音經過特別處理,會將"多餘"o既人聲刪除掉。
到時.....:em17:  :em17:
問你拍味 :em12:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:802a8fb570="mandy"]我同老公同仔仔去菲律賓玩 趁仔放暑假.
之前都睇到你地攪個BBQ 只不過覺得好熱 所以冇報到名.
不如下次落去游水 約埋睇下見唔見到 跟住織左你 我相信好快就可以織到
好多鄰居.... [/quote]我今朝已經落左去游 lu~ h:
約埋一齊去游水都可以呀,妳OK o既就可以 PM 我啦! :wink:

[quote:802a8fb570="dick&queenie"]潛左水咁奈,我真係好想參加架,如果我老婆黎,我一定黎。
搵人傾掂佢先啦.... :em12:[/quote] :sweat: 招數太舊,你有無o的新o的o架~?
:em09:

大家好似未決定叫到會或各家庭整一樣食物wor.... :face13:

e......咁book o左會所未呀?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的