藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: chee
打印 上一主題 下一主題

3月份場紙 [複製鏈接]

[quote:956c216269="grassman"]我們已由"分兩除隊對戰"到"一隊有後備"到"僅僅一隊"到宜家.....
我們亦有30多溫度落場亦有落狗屎都去的日子!
我們傷的傷;有BB的有BB;無影的繼續無影;常客亦紛紛淡出!
我們由自動波變要有urgent call !!
我們對足球還有heart嗎?
:poor:[/quote]

乜真係球員荒得咁緊要?
我好想參與咖 不過三十幾年冇踢波了. ops:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

咁你係咪報名呀???
見過鬼就唔怕黑啦~

我地踢6-8 8-10要留番俾Chee d o靚踢... 但我地到而家都未有對手...

各位師兄:
1.場紙我會放落espon郵箱  
2.我會安排我班靚提早到6時同你地踢(今晚先知得唔得  5成以上無問題)
3.你地自己搵夠腳啦
4.星期日6-8我一定唔來  8-10可能來  如果你地踢到要走  記得比張場紙我班靚(交比嘉豪或嘉偉)
5.25-3-2006個場時間最好為7時之後  可唔可以?
6.星期日靠你地啦!!!!!

[quote:f90ed3d158="chee"]
5.25-3-2006個場時間最好為7時之後  可唔可以?
[/quote]

我冇所謂...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

UPDATE

B.19-3-2006(日)6-10  林仕得 對手: Chee兄班o靚
    **比賽時間:6-8**

1. Grassman
2. Epson
3. Keane
4. Dracula (7點到)
5. Yo & Lok
6. Yo & Lok's friend
7. Eddy

TBC: Billy
NG: FD  肥度 Chee

C.25-3-2006(六)6-10  林仕得 對手: Chee's 兒甥
    ** 比賽時間7-9 **

1. Grassman
2. Epson
3. Chee
4. Billy
5. Eddy
6. Keane
7.

TBC: FD  肥度 Dracula
NG:
Rambler Crest Soccer Club

係咪搭小巴去到葵芳可以行過去?

[quote:eb682d16e7="yo & lok"]係咪搭小巴去到葵芳可以行過去?[/quote]

係呀~ 葵涌廣場天橋行過去~ 葵芳村對面~
見過鬼就唔怕黑啦~

1.場紙我會放落espon郵箱  
己放低場紙
2.我會安排我班靚提早到6時同你地踢(今晚先知得唔得  5成以上無問題)

對方著深藍色6-8

唉呀!我黎唔度呀!Sorry!

B.19-3-2006(日)6-10  林仕得 對手: Chee兄班o靚
**比賽時間:6-8**

1. ---------------
2. Epson
3. Keane
4. Dracula (7點到)
5. Yo & Lok
6. Yo & Lok's friend
7. Eddy

TBC: Billy
NG: FD  肥度 Chee Grassman

C.25-3-2006(六)6-10  林仕得 對手: Chee's 兒甥
** 比賽時間7-9 **

1. Grassman
2. Epson
3. Chee
4. Billy
5. Eddy
6. Keane
7.

TBC: FD  肥度 Dracula
NG:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

又少一件... :poor: 仲有冇人報名呀?
Rambler Crest Soccer Club